|
|
#1 | |||
2002 Toyota MR-S - Jdm Rhd
ZZW30 - 1ZZ-FE - N/A VVT-i 16v Engine 140hp Sequantal Manual Transmission - SMT ------------------------------------------------------- ve projemiz hayirlisiyla basladi .. -TRD Aero Kit -Buddy Club / ADVAN RG II Rims (Uzerindeki OZ` lari en yakin zmanda satcam) -Yokohama Neova 16`Tyres -Cusco Full Coilover Suspension Kit -Cusco ful strut bar lower control bars -J Spec MR-S Hard Top Roof -Recaro Bucket Seats --------------------------------- -K20A F/I - K24 N/A ?? -6speed Close Ratio LSD Transmission ---------------------------------- = Su an swap parcalariyla ilgileniyorum.. Elektrik sistemi biraz karisik ama halledecegim umarim .. Tum dashboard ve gosterge ler %100 Toyota olarak calisicak.. Motor kismini K PRO ile kontrol edicez.. = Motor kulaklari da zor olan bir diger kisim .. Gerekli olcu hesaplar yapildi.. Kasmadan saglikli sekilde kullanbilecegimiz bir sistem olmasi lazim.. Akisler icin de cok onemli cunku.. = Akisler icin ozel boyutlarda ozel siparis verildi .. Stage 2 olarak 400hp ve uzerini destekliyor. = Araba Smt oldugu icin ilk once arabayi manual hale getirmek icin gereknleri aldim.. Shifter sistemi biraz karisik .. arastirmadayim .. Bunlar devam ederken ... k20 turbo ya mi gecsem die dusunuyorum.. k24 n/a de cok zevkli ama .. halen 2deyim . hayirlisi .. -Siyah zeminli on farlar ve TRD Aero lip kiti MR-S`de dis gorunus icin secimlerim oldu.. Abarti widebody leri sevmiyorum.. ![]() ![]() -Elektrik Sistemi K motora uygulamak icin sokmem lazimdi..bunun icinde koltuklari da soktum..Sokulen koltuklari bir daha yerine takmayi dusunmuyorum dogrusu .. MR-S`e buyuk yazili RECARO lar sart .. ![]() -140hp lik Toyota 1zz motor SMT ile kullaniliyor.. En azndan simdilik ... 140hp olmasina ragmen arka ceker arka motor ozelligni kullanarak 1.6vtec lere kafa tutabiliyor.. Durup kalkinca kafadan 2 araba koyuyor .. ![]() ![]() ![]() -Soft Top iyi guzel aciliyor ama .. Hard Top benim icin olmazsa olmazlar arasinda .. Siparisimizi verdik.. yakin zamanda boyasini yaparak takmak istiyorum. ![]() ![]() -Oz 15 inc jantlari da yakin zamanda 16inc Buddy Club yada Advan RGII lerle degismeyi dusunuyrum ![]()
Son Düzenleyen DC2-R; 11-09-2010 19:26. |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
maşallah porsche gibi duruyo ya
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
kolay gelsin
mükemmel keyifli bir araç olur heralde swap sonrası __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
görüntü olarak cok sevimli bir arac yükleme sonrası cok zevkli bir hal alacagına eminin kolay gelsin.
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bu arada custom header icin Custom Garaj dan yardim istiycem .. umarim yardimci olabilrler ..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
fuat maşallah süper araç.. jantların ölçüsü 5x100 sanırım.. 17 5zigenle takaslarmısın ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
5x100 evet .. 5zigen ler icin foto alabilirmyim..
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
kolay gelsin güzel proje ,
5zigen ler ![]()
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
timu tşk ederim
jantlar bunlar fuat.. 6.9 kg net agırlık
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ok . . ben 16 dusunuyorum ama yinede bakalm .. bu arada jantlar bunlarin aynisi mi ?
cunku bahsettigniz jantlar bunlar olamaz heralde .. bunlar 5 delik .. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Timunun eklediği jantlar benim jantlarimin gercek fotografları dostum.. Evet jantlar 5 bijon.. 5x100 aralığı.. Senin aracına direk olarak oturuyor ve gayette güzel olur bence
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ufak bir yanlis anlasilma olmus .. bende okudugumu yanlis anlamisim ..
Toyota MR-S = 4x100 bolt patern ... Toyota Celica zzt230-231= 5x100 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
masallahh guzel proje allah kolaykık versın
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
ölürüm senin için be MR, güzel araba güzel proje kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
MR zaten güzel bi araba bana göre çokta ortalıkta olmayan bir araç hele hele bu tarz proje amaçlı.Yanlız araç arkadan itermi ?
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=62219 |
||
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
cahillik işte arkada motoru olup önden çeker
saolun
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:17 ::::

... 140hp olmasina ragmen arka ceker arka motor ozelligni kullanarak 1.6vtec lere kafa tutabiliyor.. Durup kalkinca kafadan 2 araba koyuyor ..