hacı araba şimdiden örnek bi eg olmuş :) kazasız belasızz
Printable View
hacı araba şimdiden örnek bi eg olmuş :) kazasız belasızz
arkadaşlar allah kiseyi arabasından ayırmasın dün gece kaporo aldım. yani sattım sayılır gece boyu uyuyamadım bütün gece uğraştığım butun zamanları aklımdan geçirdim çok uğraştım çook emek verdim bir kaç tane büşteri gelmişti bazılarına inannın arabayı vermek istemedim istediğim fiyatıda veren olmuştu. benim yaptığım o kadar emeği hakkeden birinine vereyim dedim sonra bi arkadaşla tanıştık gerçekten 2 hafta boyu geldi gitti sonra baktım ayrılılk vakti gelmiş el sıkıştık kaporomu aldım . ama o an çok zoruma gitti arabayı vermek ama ne yapalım yurtdışına götürebilme imkanım olasa götürüdüm. gerçi böle bi imkanım var ama zatem benim yerleşeceğim ülkede ( norveç ) bu arabanın fiyatı 1.000 - 2.000 euro :) çok komik zaten orda audi rs6 alıcam gittiğim hafta şaka gibi fiyatlara neyse :) konu dağıldı. yani söleceğim şudurki honda tutkusu başka bi tutku bu bir kere daha anladım arabamın her civatasında emeğim var bu zamana kadar araca emek veren butun arkadaşlara erkut bladerk- hamza usta - ve tabiki arabada en büyük emeği olan reşat kardeşime çok teşekkür ediyorum bütün fikirleri reşat kardeşim sayesinde hayatta geçirdim . yarın aracı vermeden en az 200 tane foto cekerim çünki ilk arabam ayrılmak çok zor olacak. ama araçta gözüm var manasında değil alan gönül rahatlığıyla biner inşallah. benden bu kada.
hayırlısı neyse o olsun..
adama arabayı almaktan vaz geçti :) :)
arabayı kayseride savaş adında iyi bir arkadaşa 16.06.2011 tarihinde verdim. kamber şu an kayseride artık o benim nosjajim oldu çok uzuldum satarken savaş arkadaş arabanın yeni sahibi arabadan çok memnun kalmış anlatığımdan daha iyi olduğunu söledi allah razı olsun. çok anım oldu kamberde. arabada gözüm yok sadece verdiğim için epey bir huzunlendim ilk arabammmm verdim giiti hayrını görür işallah :)