sade ve hoş kazasız belasız..
Printable View
sade ve hoş kazasız belasız..
maşallah güle güle kullan :)
bu araba bizim okula 10 milyon gibi komik bi paraya gidiyo, hayallerimin arabası bu aralar :D
maşallah temiz güzel bi araba
çok fazla inmemiş gibi gözüksede resimlerde canlı gözle görmek daha bi farklı emin ol..Bu arada fiestanın orjinal helezonları zaten çok sert eğer 5 cm veya 7 cm lik yay ları takarsan esneme die bişe olmayacaktır ve çok rahatsız olacaksın burdan soluyorum sana... ;) ben 3.5 luk larla esnemeyi sıfıra indirdim bilgine....konforu çok düşünüosan eibach tercih et çok fazla düşmesini istiyosan AP ;)
kazasız belasız...
hayırlı olsun selcuk abi bir double yakışır:):)
kazasız cezasız..
hosgeldin.
Yollar Bizim Oyun Alanımız.
kazasız belasız on numara araç fakat yakısık bı jant olsa mesela 16lık tam super olur
hayırlı olsun. kazasız belasız.
Evet bende fark ettim bayağı sert araba fakat ben düşük olması benim hoşuma gidiyor ya dediğim gibi.Daha yay takmama daha var.Garanti süremin biraz daha azalmasını istiyorum en başta fakat dedikleriniz aklımda teşekkür ederim JenGoo.Geçen gün CMS shop gittim ve coilover sordum coilovero yokmuş.Aslında öyle birşey olsaydı oda güsel olabilirdi... :icon_tup:
Teşekkür ederim.Oda olucak inşallah ama zamanla tabi.Birde jant konusu bu araç için çok zor bi şeçim olucak.Araba dizel ve güçsüz olduğu için her jantı kolayca taşıyamıcaktır o yüzden hafif jantlara bakmam gerek.Hafif jantlarında tipi güsel olanı yok varsada fiyatları biraz uçukk :( Sıkışıp kaldım valla :(
miss gibi allah kaza bela gostermesin
maşallah güzel araç bendede 2005 var..Bunlara omp 4-5 cm lik yayı bir koydunmu gerçekten yol tutuşa hayran olacaksın KAZASIZ BELASIZ..;)
Maşallah sade ve şık güle güle kullan