maşALLAH :)
Printable View
maşALLAH :)
maşallah kazasız belasız bayramda zeynep kamılde görmüştüm :)
maşallah kırmızıya can yakar bu :)
maşallah daha iyi olmuş ama sankim çıtalarda tamamlasa daha süper olur gibi allahım kaza bela vermesin
Çıta şart. Maşallah.
berkim maşallah çiçek gibi RED ama eki takamamışsın daha dışarı da durmasın lazım göstermemiş hiç kendini..
hem hb hem kırmızı...maşallah 41 kere :)
maşallah...nezaman keyap' ta görsem hemen frenleme yapıyor ve şöyle bir süzüyorum.. :)
Maşallah mahallemızın vtecı:)
maaşallah genel olarak güzel ama kapı çıtası iptali olmuyor kazasız belasız sürüşler
teşekkürler.ah ahh keşke o çıtalar olsa :(
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler.z.kamilde oturuyorum.arada sırada evin önünde oluyor:)senin bmwyide can abinin dükkanda gördüm inceledim çok güzeldi maşallah
teşekkürler
amin cümlemize
teşekkürler
teşekkürler kardeşim.usta öle takmış valla ellemedim bidahada.senin aracı ne zaman görcez:)
teşekkürler abi:)
teşekkürler.dur bigün sohbet ederiz:)
teşekkürler abi:)
teşekkürler.cümlemize kazasız belasız
bir resimde benden olsun 2006 yılında çekmiştim.
http://b1111.hizliresim.com/r/y/ukb2.jpg
maşallah kazasız belasız..
vti aşkımın başlamasına sebeb ilk vteclerden birisi pc car ın aracıyken bağdat caddesini inleten sesini hala unutmam çıta olayında hakikaten yazık etmişler ama güzel toparlamışsın plaka iptalleri falan maşallah
maşallah red ee
Maşallah...
maşallah araba şekilden şekle girmiş ama sendeki hali en güzeli olmuş. çıtayı ve arka egzosu halledersen daha da güzel olacaktır
Maşallah Berk abi ciddi emek verdin :) Allah kaza bela vermesin çok güzel oldu :)