Maşallah bence baya şık olmuş yaw ...
Kazasız belasız günlerde kullan ....
Printable View
Maşallah bence baya şık olmuş yaw ...
Kazasız belasız günlerde kullan ....
hepinize teşekkürler saolun beyler:):):):):):icon_tup: :icon_tup:
güzel olmuşş kazası belasız kullan inş.
bakınca ısınıyo kardeşim insan senin arabaya.. walla çok hoş.. maşallah..
Renk çok güzel olmuş,tampon çok yakışmış..Uğraştığına değmiş yani..Gayet şık..Maşallah..
yine söölüorm ozmn allah kaza bela vermsn çok çok hoş olmuş ;) :)
ama 2 şey dicem :D 1 film galiba bi kere daha demştm ama cewabnı unuttum :P ön cam dahil film yapsan çok çok daa ii durur bde jant kenarlarınıda turuncu =)
rengi çok güzel arabada çok güzel maşallah
çok ince detay belki ama cidden arka logo boşlukları göze hala batıo :) gökhancım mütiş şık duruo huju...Kazasız belasız..yüzlerce defa tekrarladım bunları ama yine derim bu halini gördükten sonra.. Ayrıca o ekzoz ne öle soba borusu gibi :D =P
maaşallah gökan,çok güzel olmuş yeni hali
kazasız belasız
Renk çok ii, tampon hoş olmuş, bence jantlarda çok ii, belki biraz stop daha ii olur sonuç= gördüğüm en ii 4 kapı saxo tebrikler :icon_tup:
güzel olmuş eline sağlık fotolarda güsel
herkese teskkurler aybrk abı fılm yapcam ve stop alıcam sefacım arka delıklerı zamanla kapatcam suandfa sınavlar var ledlıyı aldıkmı ve yayları deişcem ozman güzel olur saolun beyler
allah kaza bela vermesin kardeş çk güzel
kanka sen bunu sat f430 al :D saka bıyana cok sık sade olmus massalah kazasıs belasıs
siyah tanponlu halini hiç beyenmiyodum.İşte şimdi gusel olmuş
ellerine saglık. hoş olmuş
saolun teşekkürler :)sadelık güzldır
gokhancım cok begndım super olmush tek eksıgın stoplar ankarada olsaysdım sana stop ayarlardım artık gelınce kısmet :)
saol kanka artık gelince alırım bende seni beklıyorum 15 ay:):):)