arka tamponla bencede bir bütün olacaktır maşallah kazasız belasız son hali çok hoş :)
Printable View
arka tamponla bencede bir bütün olacaktır maşallah kazasız belasız son hali çok hoş :)
Jantlar çok güzel olmuş
Maşallah Allah kaza bela vermesin... :)
aracın gayet iyi modlanmış arkadaşım.kazasız sürüşler.
bir tavsiye olarak amblem iptaline git derim.
tadını alarak yapmıssınız hos olmus bayagı iyi gunlerde kullanın ;)
Maşallah çok kollu jantlarla çok şık olmuş gönül oz isterdi sanki ama buda çok yakışmış :D
arac cok guzel olmus masallahı var
kazasız belasız
Maşallah güzel ol muş...
far karartma ile dahada güzel duracağına eminim allah kaza bela vermesin maşallah
maşallah, jant değişimi ile en doğru kararı vermissin ;)
Daha iyi çekimleri hak ediyor.
masallah melik cok gusel oldu araban son haliyle kzasiz belasizgunlerde kullan kardesim bir ara photo day yapalim gunes sen ben metin dou falan
Maşallah.Allah kaza bela vermesin :)
Arkadaşlar şuana kadar yapılan tüm yorumlar için hepnize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar iyi ve orjinal haline sadık şekilde Toyota yapmaya çalıştım. Neden Toyota derseniz hem rahat ve sorunsuz bir araba hemde İstanbulda yolda giderken hiç bu kasada yapılı bir toyotaya rastlamadım :) Bilmem siz rastladınız mı? Farklı olsun istedim. Son haliylede farklı oldu sanırım :) Bu arada arka tamponda hiç sorun yok ışıktan öyle galiba , birde arka difröz istiyorum ama bakıcaz artık kısmet ;) Far karartma istemiyorum o zaman orjinal hali bozulacak. Böyle devam arkadaşlar.Teşekkürler
says:mechanicer
guzel oldu guzel oldu ama insan bi altina ekler special thanks metin kam die heheh
bide sana forumda yazisirken unlem kullanmamayi ogretebilseydim tadindan yenmezdi heheh
çok tatlı olmuş maşallah.
Maşallah:)kazasız belasız sürüşler.
öfff arabaya bak çok güzel olmuş :D