masallahhh
dıyecek laf bulamıyorm
Printable View
masallahhh
dıyecek laf bulamıyorm
maaşallah cok şık olmuş.
güzel maşallah,kazasız belasız sürüşler
araç güzel fakat fotolarla çok oynanmıs bişiy anlaşılmıyor dostum...
kaput altı süper olmuş.
diyecek laf bulamıyorum.... :D :D :D
son zamanlarda gördüğüm en zevkli yapılmiş honda ...
ozellikle kaput altı çok hoş bir ayrıntı :) stoplar 99 olsaymıs sankı bıraz daha güzel olurmuş.
... tebrikler:icon_tup:
kazasız belasız masallah
Herşey çok güzel 10 üzerinden 11 akrdeşim Maşallah!
sagolun teşekkr ederm arkadaşlar elimzden geldiği kadar yapmaya çalıştık bişiler fotolarla biras oynadık ama bence çok şık bi göruntu oldu en azından kendime poster yapabilirm :)
maşallah çok güzel olmuş
gri-siyah kombinasyonu çok yakışmış
desing değil design bu arada:)
bişeyler çok boğmuş sanki arabayı. ya çok siyah var arabada yada resimlerden öyle geldi bana. maşallah kazasız belasız..
Bizim buralarda çok görüyorum zaten aracınızı :)
LG'den bu yana hep denk geldim araçlarınıza zevkiniz gayet güzel..
Buyrun bende Sarı EJ9 sahibiyim isterseniz takaslayalım :) Yalnız bir durum var bendeki otomatik :))
Ekler ve yan paçalıklar boyanmamış mat siyah halde mi? Yoksa siyaha boyanmış halde mi? Aracı ilk gördüğümde dikkatimi çeken ve bence bu renge en çok yakışan şey olmuş. Hareket halinde gördüğümden ötürüde renk farkına dikkat edemedim. Sormak istedim?
otomatik olması olabilirdi sarı bitane yapmak istiyorum ekler plastik ek boyalı veya herhangi bişey yok ben herkesten farklı yapmak istedim birasda ekleri boyatmadan taktım parlak plastik oldugundan ii durdu en azından ben begendim evet siyahlar fasla oldu ama bu rengede siyah çok yakışıyo bu 7 ci hondam 1 eg si vardı 6 sı ek kasa ek lerin hepsini kendim bişiler yapmaya çalıştım elimde geldiği kadar zaman olayım yok zamanım olsa pek çok daha gusel bişiler çıkarda ugraşamıyorum işim geregi lg de gusel oldu sonra laci tm vtı ardı onu verdil gl 1.4 kırmızı vardı o gitii bu geldi işte musait bi zamanında ugra uskudarda dukkanın önunde durur hep
Üteb Elektronik kuzenim işletiyor Özer tanırsın belki.. Ki bu TT'yide onun önünden geçerken ve senin dükkanın önünde gördüm.. Bende Üteb'in arkasında oturuyorum.. Daha önceden ZP 2559 Sarı 106'nın sahibiydim.. Araçlarının bir çoğunu görüyorum.. Essad aracını (LG'yi) 106'yı sattıktan sonra tavsiye etmişti hatırlarsın belki Hondasquad'tan Sarp..
Boyatmamak ve Füme liplerle birlikte çok güzel bir ikili olmuş.. Otomatik ise yaz boyu büyük avantaj sağladı ama sıkıldım.. Şanzumanı swaplamak istedim, ancak aslı astarını aşıyor gereksiz oluyor.. Evet dükkanın önünde görüyorum zaten, teşekkür ederim kısa zamanda uğramak isterim.. Diğer birçok aracın hakkında gözlemlerimle birlikte ufak tefek bilgilerim var.. Bu kadar yakın olunca ister istemez dikkatini çekiyor insanın :)
Son olarakta bence siyahlar o kadar fazla olmamış.. Tam tersi fümeyle bütünleşmiş tamamlamış.. Sadece belki bir iki sticker'dan feragat edebilirsin.. Gerçekten gayet güzel bir araç olmuş..
Tekrar iyi günlerde, kazasız ve belasız kullanman dileğiyle..
maşşallah araç süper olmuş kazasız belasız
MaşallaH güzel olmuş kazasız belasız.. :icon_tup:
detaylar çok çok hoş olmuş özellikle kaput altı sticker çok güzel olmuş. 99 stop oludumu budur resmen bence maşallah...