Ahahuahuah. Seneler önce ilk duyduğumda inanmamıştım buna. :D
Printable View
Maşallah Mehmet Abi Kazasız Belasız Sürüşler :)
allaha emnaet allah nazarlardan saklasın çok güzell kırmızının yeri ayrı valla...
Plaka Renk Duruş Saflık ve Temizlik .... Kesinlikle 10 üzerinde 1000...
Allah nazardan beladan kötü gözden saklasın. Keyifle güle güle binin.
herkese cok tesekkurler arkadaşlar Allah hepıımıze ağız tadı ıle bınmek nasıp etsın ;)
Vallahı benım basmamdakı amaç en basık olmak ıcın değil ben sadece su an gazlamaddığım ıcın arabamı bastım barı gazlamıyorum arabm gozume guzel gozuksun dedım yanı sıdık yarısı ıcın değil galıba bırılerı oyle algılamıs onun ıcın bunuda belırteyım dedım ıs sadce basmak olsa yere değdırmek cocuk oyuncağı bu arabayı :)
sağol yorumun ıcın :D
dun kafamdakı butun eksıklerımı hallettım Allah a sukur
on cam dahıl komple fılmımızı cektık,4 adet gamze vardı onalrı sorunsuz sekılde cozduk,wıdebandımı bağlattım bugunde ınsallah kproyu takıcam ama bu sefer basmak ıcın değil econmy ıcın takıcam cunku boyle standartken cok yakıyor Typer jap malzemee olmasına ragmen daha az yakıyordu :)
EmreG bugun cıla yapsın resımde koyarız ınsalalh :)
allah kaza bela vermesin maşallah
Güzelmiş maşallah :D
Yanına mügen kaputta lazım :rolleyes:
:D
maşallah aracına sus' u pazar gecesi ataşehir shellde gördüm 10 numara gerçekten kırmızı yanıyor gerçekten :) kazasız belasız kullan dostum.
sen honda kızı SUS typer kimsenin baskısı altında kalmadan, bmw mini doğumlu BT cooperS i kocalıga kabul ediyormusun.
EVET EVET EVET :hahaha::hehe::D
http://img246.imageshack.us/img246/9623/mehd.jpg
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
adi herif yaaa :D
hahahha bu gece yine makara var burda belli mehmet abi görürse :)
Ahahaha :D
olum gokı dua et telefondan gırıyorum yoksa neler yapardım ahuhauha yandan olanıda koy merak ettım bısey olmaz