:eek:olmaz böyle güzellik.ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.mf10 lu fotoları bekliyore:icon_tup:
Printable View
:eek:olmaz böyle güzellik.ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.mf10 lu fotoları bekliyore:icon_tup:
Herkese cok tesekkurler arkadaşlar cok sağolun Maslak meguıars subesı burası baya basarılılar ;)
Maşallah yaa jöle gibi resmen o nasıl parlaklık :)
MaşAllah, jantlar guzel olmuş, özellikle eski jantları cıkartmadan oncekı son fotoğraflara bayıldım alev alev yanıyor MaşAllah, Allah nazalardan saklasın :)
Parlaklık harika olmuş maşallah...
Gördüğüm en güzel TypeR lardn biri.
allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın...
Özellikle rengi ile farklı ve çok güzel bir araç.Ustalarında işçilikleri iyi belliki.Maşallah kazasız belasız kullan.
offff bunu sürmeye kıyamam yaa çok güzel maşşallah allah kaza bela vermesin nazardan sakalsın güle güle binin
sağolun arkadaşlar dahada guzel olucak ınşallah ;)
aynen bu resımler bu konuda yoktu :)
Kırmızı renk boya koruma sonrası ayrı bir güzel oluyor belli ediyor işlemi maaşallah..
öndeki bijonlar yok :D
Bagajında iki koli ile uğurladım SUS'R ı gerı dondüğünde neler değişmiş olucak görücez bakalım hep beraber ;)
İşlerim çok yoğun olduğundan Yiğit kardeşim hastayken geldı goturdu arabayı sağolsun ama yekta gelmedi çunku bır admın sonunu kendının hazırlaması kadar kotu bir şey yoktur heralde :D
hadı bakalım hayırlısı bılal aynı kolıden bana getırdı hatta sasırmıstı orcun bu kolı ordan nasıl gectı cok sanslısın demıstı :)
Maşallah mehzent..Çok yakışıklı duruyo araç :)
Kankacim o koliden iki tane daha lazim gerek yok SUS Type-R satilik :D
pwjdm halen bagajda :)
maşallah kazasız belasız..
mehmet kankaaamm alayına gıder okey lets go saldır durmaa oleyyyyyyy oleyyyyyyyy
vay arkadas ne guzelde duruyor o kolıler öle :D masallah
ahahah evet halen daha duruyor o JAP için almıştım senden baya oldu abi ama SUS a nasıp oldu :D
kanka sen otoban çıkıp 3 lü çektirceksin ondan sonra :)
orda nasıl durduğu pek muhım değil işe yarasınlarda gerısı kolay abi :)
aküyü bagaja mı alacaksın filtre için? password jdm karbon filtre başka türlü sığmıyordu yanlış hatırlamıyorsam...
http://i149.photobucket.com/albums/s...gen/1900_2.jpg
ilk plan resimdeki görüldüğü gibi yerleştirmeye çalışıcaz olmazsa tampon içine yakın bir yere göz gezdiricez. en kötü bagaja yine konuşlandırıcaz :)
mehmetim hayırlı olsun iyi günlerde kullan:)
orçunum teşekkür ederim güzel sözlerin için :)
Maşallah mehmett :D
maşallah memetim. bu jantlarından güzel ama orijinaller daha bi farklı duruyor
hayırlı olsun yavru cam spec :)
Maşallah kırmızıda bır baska duruyor ya :)
hadii hayırlısı olsun bakalım :)
MAşallah o kutuda sanki bi gt30r var hissine kapılıyorm :)
Hayırlı olsun, yeni specler sağlam anlaşılan.. :)