:D:D:D 49 kg mi kanka dbs yi sen kullanırmısın :D
e36 m3 sökük denememiz var Typer Power adına :D
Printable View
ahahahhaa yanıma adam verirler kanka :D Birde telefon var elimde ayık ol :D http://i54.tinypic.com/wrj0au.jpg
enes nereye kadar zayıflamayı düşünüyosun :D
kız arkadaşım senle aynı kiloda lan ayıptır :hehe:
enes olm 2 katın agırlıga sahibim.. diyet yardırdıgım dönemde yapılacak iş mi bu fotograf :)
Ben arabayı satıyım dediğimde kımıleri galıba araba olmadı falan filan dıye satma nıyetımızde olduğu ıddasını atmış ortaya :)
Ayarımızı yaptık dun gece bastık Allah ın ıznı ıle akşama doğru birden esti çıkalım dıye onun için çok kişi olamadık sağolsun mamimakinen ve mahdumları bizzi yalnız bırakmadı :)
JAP ile benım elıme Japon bayrağını veren AC 106 idi :D SUS uda ılk onun ıle denemek guzek oldu sağolsunlar geldıler kırmaıdlar AC yıne eskı pıskopat sesi ile ürküttü :)
Onumuzdkei akşamlarda inşalalh daha cok araba ıle denıyecek şekilde organıze olurruzda hep beraber eğllenırız :)
60-220 ve diğer videolar için iban numarasını pm attım :hehe:
gece 3e dogru gördüm yine aracı maşallahhhhhhh diim :D maşallaaaah gibi geçti :D
Bırak bu işleri reçeteyi gönderdim sana Whatsapp'dan :D
Gel seni örümcek kadınla tanıştırıcam :hehe:
Reçete örümcek mı :D
Aman dıyorum memet gelseydın keşke sende :D
jantları boyatacam şimdi sizce hangi beyaz olsun varmı fıkrı olan ben toz boyadansa boyle buzdolabı beyazı gıbı bır beyaza boyatıp dışınada vernık attırmayı dusunuyorum şimdi boya yaptırmaya gıdeceğim yada daha farklı renk fıkrı olan varmı bu sefer tıkandım aklıma bısey gelmıyor :S