Bronz bence.
Printable View
Bronz bence.
Beyaz çok başarılı duruyor bence...
kirmizi renge bronz güzel gider
Arabam ılk cıktığında tecrubesızlığğımden dolayı arabadan acayıp soğumuştum sanayıde yatma olayları hergun uğraşma sıkıntısı benı soğutmuştu :)
Ilk yapmaya karar verdığımde amacım bu aralar için bahsedıyorum en hızlı NA Ep3 Type'R yapmaktı Bilal AKTEPE ile bunun için çok görüştük sonra Özgün ve Bilal ve Tolga abi benı caydırdı atmosferıktede tad alabıleceğimiz Turbo altyapılı bır Setup hazırladı Bilal çok tesekkur ederım gerektığı keyfı verıyor su an kı zaten herkes ıle paylaşıyoruz :)
En buyuk Pay şüphesiz Bilal AKTEPE nin Sonra Serdar Usta ve Peak Garaj ekıbinin ve sonrasında tum işçiliklerin ve malzmeelerın hakkını veren Dr.Ecu nun vede her an tum angarya işlerımızı anında halleden İskender Ustamızın...
ve en sonundada Öz abim kadar sevdiğim Erdem abiye çok teşekkür çok uğraştı be ve araba ıle bendne fazla km yapan Sefa kardeşiminde tüm düğün masrafları bana ait :)
Hepiniz sağolun tesekkur etmem gerektiğini düşünüp yazdım sağolun :icon_tup:
Mehmetim önceliğimiz, Peak garage Serdar ustanın, ayarını yapan Özgün'ün, kendi arabası gibi uğraşan Erdem ve Sefa'nın dır. Parça tedariğinde destek olan Burak kasım, nacizane fikir paylaştığım için yardımcı olduysam benim olsun:)
İyi günlerde mutlu mesut kullanırsın inşallah :)
Mehmet, nacizane fikrim ;
Son zaman çok yordun arabayı, bir profesyonel fotoğraf çekimi haketti.
Fotoğraf çekimi yaptır ve paylaşta, bizde canımız sıkıldıkça izleyelim :)
Kocaman, MAŞALLAH!
Birgün arabamı yüklemeye karar verirsem, adresim Peak garage olacak. Arda'nın arabada şuan orda yapılıyor zaten.
Herkezin eline emeğine sağlık.
SUS cidden çok iyi oldu, nazar değmesin.
Göki kardeşim ve karım Yekta geleceği teee geçen yazdan görmüşler ahahaha :D
http://img38.imageshack.us/img38/982...4894673174.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Adım geçmiş yeni fark ediyorum.. :) rica ederim Mehmet.. Ama emin ol senin arabana harcadığım vakti kendi arabama harcayamıyorum :D O yüzden düğün masrafları + Gelin de senden :p
Kazasız belasız sıkıntısız bin sen yeter.. Benden daha çok emeği olanlar var şüphesiz..
http://i1125.photobucket.com/albums/...t/96cae6ef.jpg
Su an cekici bekliyorum topliycam bugun incik boncuk insallah ama gecen herkez arkayi heceleyerek okuyor ahaha :D
Bu taktığınız kesik tampon taktıktan sonra mı kırıldı? Yoksa kırıkmıydı yedek tampon.
içim acıdı mehmet ama değerdi emeğine sağlık kardeşim
Rüzgardan kırıldı dimi bir yere dokunmadan. O yüzden merak edip sordum. Tamponu bu kadar kesip zayıflatmak iyi birşey değil aslında. Hiç takmamak daha iyi bu tarz hafifletme işlerinde.
ben hafta sonu geleyim en iyisi toplandıktan sonra göreyim zaten o zaman da konuşmam SUS R bakarım
masallah bu arac öldürüyo benı kazasız belasız ;)
Ben açıklıyım neden koptu uctu, camlar plexi ucar diye bandlarken bana abartma dediler, sadece yolcu camını yaptım diğer taraf yarım kaldı, yolda plexi mehmet in suratına GÜMMM :D band da yanımızda değil mecburenm tampondan söktük( ordaki hata bizde orta tarafdan sökmemiz gerekirken tam havanın girip tamponu şişireceği yerden söktük bandları ama o anki acele etmemizden kaynaklı) sonrası ***** tamponda şişti bende koparmak zorunda kaldım :D yoksa bandlı oldugu sürece hiç bi sıkıntı çıkarmaz..
Mehmet boyle mi gelcen :D
Korkarım ben hahahshahashashah