ne tarz nası bi jant takim sizce arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum :)
Printable View
ne tarz nası bi jant takim sizce arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum :)
burda gsi jantlarıyala dolaşan bi 4k kırmızı var çok duruyor düşünebilirsin öle bişi o olmassa 16-17inç lik koyu füme bi jant bence baya gzl olur ztn alternatif jant lar paylaşırlar takipçiyim:D
yemin ediorm aklımı beynimi okudun kafamda ya füme yada siyah tarzı bişiler war :)
benm kafamda cosmo jant alıp kumlamaya verip gunmetale boyatmak vardı gsi jantıda olblr tabi bu değişik olur orası kesn cosmo jant bulmak zor buldunmuda fiatı brz pahalı gelebilir yada sac jant alıp pres te ofset verip gezeblrsn dicemde kırmızıda pek gzl durmaz kafamda başka şelerde vardı ama araçla ilgili sorunlarımdan dolayı rafa kalktı hepsi corsa defteri kapandı:D
maşallah aracı adoniste görüyorum sürekli.cok güzel duruyor.allah kaza bela vermesin..yeni corsaların siyah jantları var piano black bence onları dusunebilirsin
hoort :D maşallah güzel araç
maşallah kazasız belasız..
kırmızıyı her zaman cok sevmısımdır
Kardeşim görüşemiyoruz. Makinayı görüyorum ama seni göremiyorum... Güzel olmuş devamını bekliyorum. kazasız belasız kullanman dileğiyle iyi sürüşler .
Kırımızı Favoridir Maşallah ;)
maaaşallah kazasız belasız sürüşler
Maşallah kazasız belasız
konu hortlamış ama yazmadan edemiycem, kırmızı cmon da çok hoşmuş
Maşallah güzel gidiyorsunuz.. :)
Maşallah, kazasız belasız...
kazasız belasız kardeşim.canlısı daha bi güzel emin olun =) plakası EA olsa daha mı iyi olurdu ne ?
farlar başarılı maaşallah
Farlar çok iyi olmuş kazsız belasız..
maşallah kazasız belasız ..