ön ve arka ek jantların ıcınıde beyaz yada sıyah yap ozman mukemmel olur ve spoon spoıler
Printable View
ön ve arka ek jantların ıcınıde beyaz yada sıyah yap ozman mukemmel olur ve spoon spoıler
Maşallah Çok Şık Duruyo Ufak Dokunuşlarla Bile Kendine Gelicektir
Jantlar hakkında biraz bilgi verir misiniz? Sanki kendiniz polisaj yaptırmışsınzı gibi bir hisse kapıldım. Orjinal BBS RS midirler ?
Bu arada safari olayına bende katılıyorum :) Nitekim böyle memnunsanız da, böyle kalmalı. Çünkü çok sade ve tadında duruyor.
Jantlar 3 parça orijinal BBS RS1. Jantı kötü bir halde alıp restore ettim. Çemberleri polisaj, vidaları krom kaplama. Safariye çıkıcak kadar yüksek değil arabam. Doğru açıdan çekilmiş fotolarla tatmin edecektir bence. Olmazsa biraz daha düşürücez artık yoğun istek üzerine :)
Jantlar cok ii olmus şoyle bı dip basıldgnda dusunemıorum :D
maşallah maşallah bir an dışarıdan bir araç sandım:) "Bi şöyle jant takan olmadı"..:D:D
Hakkını verecek şekilde basmanızı umuyorum. :)
Maşallah çok iyi duruyor
bu arka lastik nasıl yatık duruyor fotolardaki kadar olsa yeter ???
Teşekkürler. Artık var :)
İnşallah :)
Teşekkürler
Hangi janta ne uygulamak istiyorsunuz?
Orijinal duruşu bu, farklı bişey yapmadım. Kamber kit ya da sanayi usulü farklı yöntemlerle negatif kamber verilebilir...
maşallah yekta çok güzel olmuş araban ,kazasız belasız kullan ;)
böyle sade hoş gözüme çok güzel geldi
iyi günlerde kullanmanız dileğimle
Masallah..
E 30 t.c toplantısında görmüstm herhalde yanlıs hatırlamıyosam basılsa nokta olur:D
maşallah çok sıkı ve diri duruyor
Eyvallah Hakanım sağolasın...
Teşekkür ederim.
Ne yapmak istiyorsunuz peki?
Fotolar orda çekildi zaten :) Eski e30cuyuz nede olsa, kaçırmadık toplantıyı :)
Teşekkür ederim.
maşallah kazasız belasız kullan
Ya iyi tamam ugrasma aman... Bas bari biraz.
makina sadece jantla son noktaya yakın olmuş :D
spoon replik kanat
typer panjur
laguna splitter
ve ölümüne düşürmek lazım bunu ama msjlardan gördügüm kadarıyla düşürmicek gibisiniz :D
birde yan eteklerin arac rengine boyanması,sonra mermi duracak eminim :)
komple bunları maX 500 tl yer :)
maşalha jantınıza taş deymesin :)
satıosan alıırımda bbs mı o jant hondaya gıtmemıs
Ahahahaha :D
Bir de su sanatci tribinde takilan bir grup var imic iz evritink diye onun da bi stickerini yapistirmak lazim :D :D
Kapattım grubu :D
adam inanmış beyler :D maşallah
Masallah 10 numara olmus jantlar iyi günlerde kullanın
maşallah allah kaza bela vermesin
sizinki gibi krom görünümlü olması için ne gibi işlemden geçmesi gerekir ve kendimiz yapabilirmiyiz.
Kim neye inanmış len :D
Teşekkürler..
Teşekkürler...
Boyalı jantlarda çok zor. Önce boyayı komple söküp, metale inene kadar zımparalamak lazım. Sonra polisaj yapmak lazım. El beceriniz ve zamanınız varsa kendiniz de yapabilirsiniz.
Vay NHT de orda :D