hepinize kocaman bir teşekkür ederim hepinizin araclarına nazar değmesin kazasız belasız kullanın arkadaşlar çok sağolun
Printable View
hepinize kocaman bir teşekkür ederim hepinizin araclarına nazar değmesin kazasız belasız kullanın arkadaşlar çok sağolun
maşallah ns ye yıldıray
herşeyinde el emeğin göz nurun var
allah kaza bela vermesin
Maşallah, güle güle iyi günlerde binersin inşallah.. Zevkli yapılmış bir araç gerçekten, diğer arkadasların dediğini gibi devir saati bir de type r el freninden kurtul bence..Onların haricinde çok kaliteli bir araç yapmışsın emeğine sağlık..
gördüğüm ve beğendiğim nadir d16v1lerden biri maşallah allah kaza bela vermesin baya emek ve para harcanmış
maşallah çok şık araç.
elinize saglık..
Yıldıray maşallah diyorum ve resimler hakkındaki yorumumuda tekrarlıyorum:) Ellerine emeğine sağlık az uğraşmadın. Bunları yakın çevrendeki kişiler olarak hepimiz iyi biliyoruz.
gerçekten bayıldım zaten takip ediodum bu aracın gelişimini... ellerinize sağlık
merak ettiğim konu arka viraj demirini kalınlaştırdınız mı ? yada yol tutuş için arka tarafta neler yaptınız ?
cok amerikan duruyor, feci olmus, kaliteli bircok parca kullanilmis, masallah gercekten.
Sıra dışı olmuş çok başarılı Allah kaza bela vermesin
maşallahı var, en beğendiğim vtec2. bulgaristandaki koltuklar noldu hacı abi :D
Araba çok güzel çok ama o stckerlar ne yaa sök hepsini
viraj demiri kit olarak aldım kalın halde geldi yol tutuşun için yürüyende bütün burçlar değişti içi tamamen dolu energysuspesion normalde kamber ayarı olmuyor bunlarda bu onları değiştirdim al kol bağlantılarını değiştirdim ve yol tutuşu öğle böyle değil denemen lazım:D
Soylenecek birsey kalmamıs elinize emeğinize sağlık :)
masallah emek harcanmıs cok guzel gozukuyor
süper olmus eline emeğine sağlık
maşallah kazasız belasız
maşallah mayk, çok emek harcadın üstüne bide kıllık eklenince çok güzel çıktı ortaya.
ama resimler aceleye gelmiş :D ergin bi el atsın artık.
renk açmamış ama maşalah.kasazız belasız
masallah 41 kere çok emek
ergin nerdeysen duy sesimi çek şu tursunun resimlerini :D
yıldo abi araba konusunda senden kılını tanımam :)
maşşallah hep diyorum abi şunun kafayı bas en azından resim çekmek için :)
slm masllahı var aracın yok yok:)...colı lerden menmunmusun . ıyı basıyormu yere.bende d2 aldım almanyadan allahın ıznıyle bu hafta gelcek umarım pek sorun cıkarmazlarr gumruk v.s.
maşallah çok güzel görünüyor..kazasız belasız kullanın..:)
maşallah. araba çok güzel ve sade olmuş.
çok kalıte gorunuyor böyle bir arac sahibi olmayı isterdim:)
Tr'de böyle kaliteli araçları görmek beni okadar mutlu ediyorki anlatamam...
(benzin kapağındaki carbon kaplamayı beğenmedim )
kaliteli fot. makinası ile çekim yapılıp direk honda-tech te tanıtılacak bi makina yapmışsınız
tebrik ederim Allah kaza bela vermesin
zaten bu aracın yapımında emeği gecen honda-tech üyelerine sonsuz teşekkürler :D :D
verdiğim link sana fazlası ile yardımcı olacağını sanıyorum;)
http://www.progressauto.com/products...ivic&x=21&y=18
Video ne oldu acaba?=)
Baya hoşuma gitti :), kazasız belasız. Videosu var mı aracın ?
bugün upload eder koyarım iş yoğunluğundan dolayı pek ilgilenemiyorum kusura bakmayın çok fazla video yok zaten çekilmiş
bu kasada super lıste masallah