çok güzel duruyor
Printable View
çok güzel duruyor
maşallah güzel duruyor kazasız belasız ......
Masallah hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun aracınız keyifli sürüşler..
Hayırlı olsun. Çok özel, çok güzel ve çok teniz bir araba. Allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun güzel görünüyor.
abi hayırlı olsun güzel seçim olmuş çok özel bi araç maşallah, Batu'nun da dediği gibi üfleyin gitsin :D
RoAdBoy nickli mehmet alide bi önceki kasa GT4 ü var, o hertürlü konuda yardımcı olur istersen ulaş konuş yani :)
GT4 çok başka bi modeldir, bu önden çeker atmosferik falan. o ise 4 çeker 2.0 turbo motora sahip, motoru yamaha imzalı ;) görüntü olarakta farklılıklar var baya.
jantlar çok yakışmış maşallah.
yani bence demek istemiyorum çünkü bu sizin zevkiniz ama sanki orta kapakları sökülse dahamı güzel durur bilemedim.
Maşallah allah kaza bela vermesin hayırlı ugurlu olsun ...
Maşallah hayırlı olsun abi eskiden beri hayran olduğum bir araç :)
Yolda görsem bırakın dönüp bakmayı tökezler düşerim :) Daha hiç canlı göremedik bile :)
sonunda jantları aldın ha... güle güle kullan dostum... ama yay lazım leylek spek biraz :D
Konuyu yeni gördüm...
Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan inşallah.
Jantları beğendim :icon_tup:
:) Sağol, 5x100 olunca çok fazla şeçenek olmuyor. Arkalara 9" 235/40 taktık hala banamısın demedi nasıl bir kıç varsa arabada :D
Arka çok sağlam oldu. Arka ve önün ofsetlerinin farklı oluşu sayesinde supraya benzedi. Nede olsa yeğeni sayılır.:rolleyes:
Arka tozlukları söksemmi ne dersin ?
supranın üvey yeğeni bu :D :D
Maşallah. Jant bulmanıza sevindim. Kazım abinin orada konuşmuştuk aracınız gerçekten kusursuz duruyor.