Printable View
Alıntı: yaniss Nickli Üyeden Alıntı zten onları yapsa araba kamyonluktan cıkıcak :) kamyon iyidir :)
Alıntı: R.I.P Nickli Üyeden Alıntı yaylar eibach mı ? kamyonetçiler çoğalıyor :) kazasız belasız farlar dışında beğendim bende. yaylar fk 5 cm, eibach da vardı 4 cm de bi salaklık yaptım onu söylemiyim artık :P
Alıntı: Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah maşallah Emre abi beyaz güvercin çok iyi :) Farlara da el atılsın tamamdır :) eyvallah Gökhanım o senin golfün güzelliğidir :D
Alıntı: FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Ben bu olayı en az 50 defa söylemişimdir ama nafile :D Hatta çıtaları direk iptal edelim dedim ıhıh onuda yapmıyor :beuj: ayarla boyacıyı boyatalım anasını satiyim seni mi kırcam yiiieeeeeen
Alıntı: emregockan Nickli Üyeden Alıntı yaylar fk 5 cm, eibach da vardı 4 cm de bi salaklık yaptım onu söylemiyim artık :P neden sordum faberge ye eibah yay göndermiştimde acaba onlarmı dedim çünkü 5k corsada bu kadar düşmemişti merak ettim :)
Alıntı: emregockan Nickli Üyeden Alıntı ayarla boyacıyı boyatalım anasını satiyim seni mi kırcam yiiieeeeeen Şimdi yeğen farları getir ben boyarın :D Önemli olan farı açmak :icon_tup:
nays kar meen :D maşh. emre abi :)
Alıntı: R.I.P Nickli Üyeden Alıntı neden sordum faberge ye eibah yay göndermiştimde acaba onlarmı dedim çünkü 5k corsada bu kadar düşmemişti merak ettim :) evet o yaylarıda ben aldım :) ama yalan oldular:(
Alıntı: corolla117 Nickli Üyeden Alıntı nays kar meen :D maşh. emre abi :) corollam canım ciğerim sağolasın en kısa zamanda eskişehir nargile spec diyorum ;)
Alıntı: FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Şimdi yeğen farları getir ben boyarın :D Önemli olan farı açmak :icon_tup: yeeeeeeeeeen, bi takım daha aliyimde onları kurcuklayalım çöreeeem acık daha sabret bakam
Kazasız belasız :)
Alıntı: emr_ Nickli Üyeden Alıntı Kazasız belasız :) eyvallah:)