|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
çoğunuz biliyor ama yine de başlık açmak adettendir
açalım aracımı bildiğiniz gibi salih abiden aldım, araba aldığımda gayet iyiydi üzerindeki malzemeler komple s2k renginde Oem Sübap Lastikleri Cometic Head Gasket Golden Eagle Blockquard Arp Head Studs Acl Race Beareng Head Port Polish Ferre Intake Valve Süpertech Valve Spring Süpertech Retainer Endyne Oil Pump Vti Su Radyatörü Vti Fuel Rail Koni Yumuşaklık ve Sertlik Ayarlı Amortisörler Eibach 3.5 Eibach Prokit Yay seibon orj karbon kaput orjinal spoon karbon yan aynalar ek9 vites korugu jdm far sınyal jdm stop orj momo direksiyon spoon jant kumho lastik üst kapak boyama pasaoglu karbon triger kapağı desi alarm jdm plakalık uzun -kısa hüzmeli xenon 6000k walbro benzin pompası ek9 ön lip 4-2-1 headers jdm plakalık pioneer 4250sd usb mp3 DLS 30cm bas 16cm mid baslar sony xplod 4kanal amfı ledli iç göğüs aydınlatma sistemi auto gaguge smoke yağ basınç göstergesi competizione on spor koltuklar arka typer koltuklar mapped by stlegal çip magnaflow egsoz karbon spoon spoiler (orjinal) araç üstündeki stickerları temizledim,stickerları yapıştırıp üstüne vernik atmışlar çıkardığımda boyayla vernik arasında bariz kalınlık farkı vardı zımpara pasta yaptık kısmen düzeldi , işte arabanın ufak tefek sıkıntıları vardı onları çözdük, keyfe keder düzenlemelerini yaptık, ardından motora yapacağımız son değişiklik olan chip'i cem abide yaptık, salih abi yaptıracakmış bana kısmet oldu, arabanın alt devirleri daha dolu oldu, basıklığına alışmak çok zor oluyor, leylek focustan inip buna binince haliyle heryere sürtüyorum ama alıştım sayılır az çok tecrübe oldu artık profesyonel olarak özel çekimler yapamadım aracıma, toplu yapmaya kalktık yağmur yağdı rezil oldu , bireysel olarak da henüz gün ışığında arabamla başbaşa kalamadım inşallah müsait bi zamanda eklerim buraya bireysel prof fotolarını maşallahı eksik etmeyelim ![]() yorum yapan yapmayan herkese çok teşekkürler, arabayı aldıktan sonra bile yardımını eksik etmeyen bıkmadan usanmadan benim derdimi çeken salih abiye çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ondan , arabanın yeni ustası fuat'a da (ak vtec) çok teşekkür ediyorum benim gibi kılı tüyü kafaya takan adamın arabasıyla uuraşmak kolay olmasa gerek allah ondan da razı olsun , spoileri almamda yardımcı olan arabayı alırkende öneri de bulunmasından ötürü muştu abime de teşekkürlerimi iletiyorum arabayı ilk öneren JDM VTİ arkadaşıma da teşekkürlerimi sunuyorum ve sırada fotoğraflar var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Beyler Carbon King Satılık Son Düzenleyen Malii; 18-10-2010 20:40. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Kurallar fena.
maşallah...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
maşallah malicim çok çok güzel bir araç aldın allah kaza bela göstermesin
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Maşallah.Araç kendini gösteriyor resmen.Foto filan çekmeye vakit olmadı demişsiniz ama bu fotolar da gayet güzel.Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
masallah araç çok diri gözüküyor
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Güzel araba güzell maşallah.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
maşallah çok güzel.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
bugün canlı gördük sesi çok iyiydi maşallah
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
çok güzel maşallah
__________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
masallah kazasız belasız kullan arkdasım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Salih ten iyi biligim bi arac masallahı var
kadran ve havalandırma kontrol panel ısıkları cok ıyı olmus ama kullar bıraz sacma aracın ıcınde her zaman sadelık guzldır gule gule kulan |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Mercedes W115
|
Maşallah çok harika bir araç aldın kazasız belasız sürüşler
__________________________________ Havada F16 Karada S16 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
allah kaza bela vermesın mehmet alı sevıyoruz senı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Maşallah Mali çok güzel araban var allah kazadan, beladan, nazardan korusun ..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Eg5
|
maşallah çok güzel bir makina allah kaza bela vermesin ..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
herkese çok teşekkürler
__________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Maşallah Malii Allah nazarlardan saklasın canlı dahada güzel
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Honda Es7
|
araban güzel arkadaşım maşallah
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Black Si
|
maşallah güzeller güzeli banada nasip olur inşallah projeyi bu aşamalara getirtmek gerçi paso bağlatıyoz ama bakalım
![]() emeği geçenlerin eline sağlık ideal in üstünde bi Si olmuş buna arkadan bakışları tahmin edebiliyorum
__________________________________ Spell İs Broken 34 KY 394 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:48 ::::

açalım
profesyonel olarak özel çekimler yapamadım aracıma, toplu yapmaya kalktık yağmur yağdı rezil oldu , bireysel olarak da henüz gün ışığında arabamla başbaşa kalamadım inşallah müsait bi zamanda eklerim buraya bireysel prof fotolarını