bbs kaming suun diorum panpa:D lan olum babam yüzünden taktım napayım adam dio bune çalıntıo araba gbi napayım:D ama bölede şirket spec
Printable View
Maşallah alicim gri corsa c severim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...l-lastik/detay
Şunları alıcaktım. ilanda 4x100 205 45 16 yazıyordu. Adamla konuştum 4x108 çıktı. İlanı düzeltmiş yanaklarınıda kalınlaştırmış Kısmet değilmiş:)
Teşekkürler. Senin griye nazar değmeseydi iyiydi :)
en azindan bir kapak sart :D guzel oluyor masallah, gule gule kullan Ali
masallah kazasız belasız
Maşallah temiz araç kazasız belasız.
güzelmiş, maşallah
detailingçiye:D koyu renk araba daha iyi olur sanki
Maşallah..
yaylar tam ideali olmuş 1.8gsi yayı.benimkilerde aynı ama bana pekte yumuşak gelmedi :) jant olarak irmscher softstern bulabilirsen çok çok iyi olur jantların genişliği 6j.piyasada herhangi bir markanın 16'' ebatta 7jden aşağısına hiç denk gelmedim
maşallah..............
İmkan olsa keşke :)
Teşekkürler
arabanın orjinalleri sert olduğu için bana anormal gelmedi. Sadece hız arttıkça balıklama yapıyor biraz. Onu yapmayan yayda yok sanırım:)
Softstarları takip ediyorum ama şuan 16" 4x100 softstar satan kimse yok maalesef. 195 taban için 7j nin pek sıkıntı olucağını düşünmüyorum açıkçası.
Bakalım arayışlarım sürüyor. Güzel kaliteli bir jant bulursam alacağım yakın zamanda.
Maşallah çok güzel olmuş :)
205-40-16 ve 7j et38 (veya 42 tam hatırlamıyorum) sığmamıştı şuanki jantlarımdan önce almaya niyetlendim ama lastikçide kesin sürter demişti.softstar aynı gri 5k corsada canlı görmüştüm çok çok iyidi beklemende fayda var bende :)
opelimde biri gri diğeri füme/mavi 2 kişide var softstar. Benimde çok hoşuma gidiyor. Fakat işte zor bulunan bir jant:)
maşallah alicim kazasız belasız gayet hoş oldu :)
Vesile olduğun için sağol Melih :)