Maşallah , coilden sonra baya iyi olmuş.
Lastiklerdeki yazıları neyle boyuyorsunuz ve nereden temin edebilirim acaba ?
Printable View
Maşallah , coilden sonra baya iyi olmuş.
Lastiklerdeki yazıları neyle boyuyorsunuz ve nereden temin edebilirim acaba ?
ömer coilin tepkiler nasıl farklı mı ?
Afiyet olsun ;)
Lastik kalemi ile hepsiburada hizlial vs internet sitelerinden alabilirsiniz.
Olmazmı ya araba cok kararlı oldu serit değişimlerinde esneme yapmıyor geyik testinde araba gezmiyo direksiyon nereye anında oraya geliyo.
en güzelide en dipte bile araba sekmiyo sertlik var ama sekmiyo ben konforundan memnunum bu paraya oldukca güzel bi ürün ;)
Güzel olmuş maşallah kardeşim, Uğraşmadan bi seferde taktın dimi. Sizinde yaylar ön arka çıktı nasıl iştir arkadaş anlamış değilim.
Bu arada bu düşüklükten 2 3 cm daha basabiliyorsun diye biliyorum şuan resimlerdekinde ayar segmanları nerelerde üstemi yakın altamı. Üste bayağı bi yakın olması lazım.
Ön tarafta pul koymayı unuttuk söktük pulu koyduk onun dısında sıkıntı olmadı taktık.
yaylar bende de ters cıktı düzlettik taktık.
suan hepsi en dipte arka sağ 1 cm yukarda
niye sağ arkayı kaldırdınız anlamadım :S
O zaman en altta ikenmi basık oluyor evet şuan en basık olması lazım en dipte ise bundan daha fazla basılmıyor.
deneme yapmak için bide en dipte abs soketine değiyor ayar vidası
böyle en yüksekteyse basıldığında yerin dibine girer heralde:D :D
ömer bi jant tuttur artık nokta yap şu aracı içi 10numara oldu dışınıda tamamlarsın inşallah en kısa zamanda
Nerden tahmin yürütüyorum ilk montajda iken yaylar ters iken ben en alt seviyeye çektim ön tarafı karter yere değiyordu :) , sonra en üste aldım zar zor , araba dip basık dolaşıyordu.
Abi bu en yüksekse ben bittim haftaya söker atarım coilleri :D
Alican finansal olarak fena dipteyim -deyim hatta bi süre bişi yapamam araca sonrasında inş güzel dokunuslar yapıcaz
Yok ince yaylar önde olduğundan arabayı kaldıramıyorlardı yani düşük - en altta ince yaylarda karter yere değiyordu en üste ince yaylarla araba zar zor yürüyordu. Yani demekki en altta iken araba düşük en üstte iken araba yüksek.
omer bıraz ayar vıdasını kadırınca raba dusucek dedı dedıgı cıktı.o yuzden snr vaktımız olmadıbnm arabay ugrastık yrn bıraz kurcalıcak.
bncede en basıkta suan
cocuk seni. s..... bn sana en dıpte dıorum sen yok en yuksek dıosun coılover cahılı seni.
Bugun test etme imkanımız oldu aracım en dipteymiş arkaları 3er cm yükselttim suan tam ortada kafa dip basık ama bos bi gunumde kafayıde 2ser cm yukselticem gündüz çekilmiş fotoları yarın eklerim