Dynoyu sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Printable View
Dynoyu sabırsızlıkla bekliyoruz :)
dynoya çımıştı sanırım araba
124 hp cıktı 4000 lı devır bandı dusuk sekılde egzosda bıraz sıkıstrma yapılıcak.
Biz filtre egzoz ile pasaoğlu dynoda 126.6 hp almıstık 1.6 ies le :)
Arkadaşlar eğriyi ekliyorum 3 kere ölçüm yaptık arkadaş kopyalıcam derken yanlıslıkla silmiş diğerlerini bu var suan elimde önumuzdeki hafta port polish yaptırıcam ve orta susturucu ekleyip tekrar cıkıcam.
dyno 10hp civarı eksik ölçüyor.
benm aracımdan sonra 2 arac daha ölçtük birisi 111 hp digeri 109hp cıktı.
birinde sadece filtre vardı diğerinde de filtre ve kat iptali.
yani suan tahmini 128-130hp arası.tüm işlemler bittikten sonra birde paşaoğlunda ölçüme giricem.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7271996_n.jpg
Ömer emme manifoldu ile gaz kelebeğine mi yaptırıcan port polish?
Umarım japantuner kaan abide yaptırma kararı almışsındır.
Enjektör temizliği ve teflon emme contası da yaptırmanı öneririm şahsen inan şaşırırsın sonuçlar için.
Dynoya da takılma pek, sıkıntı olduğu belli zatn dynoda.
Ortaya susturucu tavsiye etmiyorum zaten 51lik boru 51lik son susturucun var aşırı sıkarsın.
Nacizane tecrübeyle sabit tavsiyeler
massallah güzel veriler..
Evet kaan abide yaptırıcam ilerleyen zamanlarda kapagada girmeyi düşünüyorum.
enjektör temizliği yaz geldi tekrar avans ayarıda düşünüyorum.
ieslere 51 boru fazla zaten bu speclere ideali 48mm ben tüp seklinde performans susturucu düşünüyorum kat oldugu yere.
yada hiç ugrasmayıp direk vtec kapak mı taksam karar veremedim daha :)
tesekkür ederim
Soch Vtec bu araca cok yakışır bence, en full ies ;)
Kaan abi çok doğru tercih, teflon contayı es geçme iat derecesini baya düşürüyor daha soğuk hava demek bu da:icon_tup:
Valla sohc vtec geçmenin cok asırı bi masrafıda yok toplam 2000tl ye bitiyor iş buna polis hiç bulasmayıp vtec kapaga emmeye polish yapıp vti kelebek ile beslersek safc yardımı ile 150-155 hp görürüm diye umuyorum bakalım kafayı toplayıp biraz para biriktirmem lazm
150-155hp dediğin olayı komple motor içine girdiğinde alırsın güzel bi beyin-ayar piston egz. filan fıstık;)
aracım suan zaten 130 hp.
sohc vtec kapak emme manifoldu vti gaz kelebeği safc bunlardan ayrı olarak kapağa manifolda kelebeğe polish ile 20hp alamıcaksam 2000tl harcamnın mantıgı yok o zaman gider turbo yaparım
Zor ömer malesef o dediklerinle o hp'ler :)
Özgür abinin soch vtec'i hatırla, orj'den soch vtecti.
Neler yaptı,neler koydu motora kaç hp'ler aldı bi danış istersen;)