16" Selman
Printable View
16" Selman
arabayı çok boğmuş ömer bırde model ne ben cok begenmedım acıkcası
fotoğraftan dolayı renk siyah gibi görünüyor ama ben begendim jantı kazasız belasız çiziksiz inş.
volk te37 jantlar telle cekim oldugu için siyah gbi kötü duruyor güneşli havada tonu daha güzel :)
http://img407.imageshack.us/img407/3922/img6847a1.jpg
tesekkür ederim benmde içime sindi şimdilik yazın zaten renk değişimi yapıcam :)
Kazasız Belasız Çiziksiz Kullanırsız İnş. Ama Plakanın Değişmesi ve Arka Tamponun Boyanması Gerekiyor AciL :)
tesekkür ederim ön arka tampon ay sonu boyanıcak.
app plakalarım hazır boyadan sonra ön ve arka ceki demirleri ile birlikte takılıcak :)
te37 çok iyi durmuş. replica mı jantlar. maşallah.
tesekkür ederim evet replika jantlar
Lastil ölçülerin kaç ömer gene biraz kalın gibi:)
195-45-16 :)
ha iyiymiş en ideali bencede:) neyse güle güle kullan güzel olmuş. daha net fotoğraflar bekliyoruz:) Bide fiyatını ve link varsa aldığın yerin pm atarsan sevinirim.
izmirdenmı aldın???
Şükür kavuşturana:) En önemli kısmıydı jant zaten, gerisi incik boncuk kalır... Güle güle kullan inşallah:)
ölcüden cok memnunum orj söküp bunları taktım çekişte bi fark yok gbi konfor azcık gitti ama olsun değer yinede :)
izmirden gökhan abi vasıtasıyla murattan aldım
saol arda valla borc harc aldım jantı sonunda yaza doğru güzel bir boya birde güzel bi lastik takımı bitti gitti zaten yapıcak fazla birsey kalmadı bunda sona yaklastım :)
ben bişey anlamadım canlı görmem lazım :D güle güle kullan kanka
görürüz kanka sıkıntı yok bide senn si üstünde görmek gerek :D
görürüz vaktimiz çok :D
Araç harika gözüküyor
Allah nazarlardan korusun , kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
MAŞALLAH
e şimdi bu jant takata yeşilde ister :) maşallah
hayırlı olsun jantların:) bunlar bronzsa ben sarışınım:) takataaaa diyenlerdenim:D
tesekkür ederim Allah razı olsun hepimizinkisini inş.
amin tesekkür ederim.
griye yakısıcagını bilsem anında yaparımda valla bilmiorum :)
turuncu
pembe
mavi
takata
te37 cok seviyorum bu sekilde ama arac rengi tutmuyo malesef :(
güzel olmuş güle güle kullann kardeşim... güzel bi renk yap jantlaraa baharaa:)
hayırlı olsun ömer , muradına ermişsin
çok yakışmış maşallah
güle güle kullan ömer ;)
Tesekkür ederim ramo abi bahara bakalım inş güzel bi renk güzel bi takım lastikle giricez :)
tesekür ederim özgür erdim valla sonunda azcık basalımda şimdi jantlar kendini göstersin :)
Saol murat ;)
Ömer kaça aldın jantları bi p.m at yaw:D
güle güle kullan ömer
Tesekkürler :)
maşallah çok güzel olmuş :)
Bende şu kangoo yu yaptırayım takıcam inş TE37 leri güzel bi renge boyatıp çok güzel jantlar...
Maşallah çok güzel olmuş:icon_tup:
Masallah kardesim cok guzel olmus bencede bas jantlar daha cok gostericektir kendini :)
Hayirli olsun te37 lerin :))
Hayırlı olsun Ömer, Murat'ın Gri sedanda canlı canlı görmüştüm gerçekten güzel jantlar. Fotoğraflar yaıltıyor ama Seninkinede yakışmıştır eminim güzel tercih, güle güle kullan.
Çok kaliteli iş çıkmış ortaya çok güzel gözküyor
MAŞALLAH :)
tesekkür ederim siz kadar olamamda bakalım cıtırdan basarız biraz :)
tesekkür ederim fotolar yanlıtıcı evet acık havada özellikle gunesli havalarda cok farklı tatlı bir tonu var :)
cok tesekkür ediyorum yakın zamanda yeni fotoları eklicem :)
olmuş olmuş :)
maşallah güle güle kullan ömer :)
guzel olmus kazasız belasız kullan