Maşallah araca gerçekten temiz sıkı makina, modifiyeside marjinal olmuş güzel olmuş,alışılmış vti lardan farklı kendi tarzı olan bir araç olmuş gerçekten.Devamı olacak mı görsel olarak? mekanik olarak?Elinize sağlık.
Printable View
Maşallah araca gerçekten temiz sıkı makina, modifiyeside marjinal olmuş güzel olmuş,alışılmış vti lardan farklı kendi tarzı olan bir araç olmuş gerçekten.Devamı olacak mı görsel olarak? mekanik olarak?Elinize sağlık.
Dalmaçyalı gibi olmus :D
farklı olmak iyidir, göz yorsada begendim.. Allah kaza bela vermesin.. Renkler ruhsata işlimi ? tam polisin seviceği model olmuş çünkü:D
herkes gibi olmaya gerek yok eleştirilere bakma bence çok iyi olmuş.Başka türlü isteyen kendi aracına yapar o uygulamayı kazasız belasız :)
Maşallah, alışılmışın dışında göze hoş gelen bi vtec. Kazasız belasız..
maaşallah yakışmış.
maşallah vtec e
Çok beğendim.. Allah kaza bela vermesın..
karbon komponentlere enkei rpf1 jant + hafif spor koltuklar ister
güle güle kullanın , maaşallah
Bütün arabaya yapılsa ne güzel olur :D
Ama güvenlik tabikide ön planda ancak karbon güçlü bir malzeme sanırsam lifli yapısı sayesinde :)
kardeşimin arabasına maşallah diger vti lerden çok farklı duruyor diger vti lerin hepsi birbirine benziyo plakalarda olmasa millet arabasını karıştırıcak
arac öncelıkle cok temız ver diri duruyor ama sıyah olan yerlerı orjınale cevırmelısın
Kazasız belasız hafiflik iyidir :D
Yanlış hatırlamıyorsam bu araç önceden yüklü+itb vardı sanırsam
masallah ok gibi durusu
masallah carbonlar güzel olmus falan camurluklar gövde rengine dönerse daha güzel durur :)
çok güzel olmuş klasik vtec modifiyesinin dışında iddalı olmuş ellerinize sağlık
maşşallah kazasız belasız.... çamurluklar farklı olmuş böle yarış atını andırıyo bana:D:D..
beyler tampon ve ön lipide karbon yapıp istedigimiz gibi jant bulursak zımba gibi olur...
motor yine boş degil...:D:D orkun sölesin huahua
ön lip sarı carbon dan olucak degısık bır adı var dogru mu yazdım bılmıyorum bılen varsa duzeltsın kıev dı galıba ondan yapılcak da jant lazım
bence spoon sarı veya kırmızı gibi bir renk olsa daha iyi görünür...
kazasız belasız...
aracınız cok güzel kazasız belasız kullanın ınsallah :icon_tup:. aracın speclerını ogrenme sansımız var mı?
göze batsa da güzel olmuş emeğe saygı
tesekkurler arkadaslar
genelde böyle şeyleri japonyada falan yapınca çok tarz olmuş bizim burda apaçhi olmuş derler ama benim hoşuma gitti tamponuda siyah falan yaparsan daha hoş olur bence kazasız belasız polissiz :D sürüşler diliyorum sana :)
normal camurluga karbon folyo cekildi sanirim.
Maşallah usta
Aracın duruşu olsun jantlar olsun Stoplar Far karartman olsun gayet hos durmus ama carbonda bence abartmıssın ne geregı varkı tampon a ve camurluklara yaptırmanın kaput da olmus olsa tarz oldugunu anlayacaktım da bana bıraz abast geldı.Maasallah kazasız belasız surusler
güzel olmuş, bu istanbuldan giden KPR vtec mi?