Maşallah ALLAH utandırmasın
Printable View
Maşallah ALLAH utandırmasın
masallah arac toplanınc a daha guzel olacaga benızyor
basıklığı hoş kazasız belasız maşallah...
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim,
Allah çok daha güzellerini size nasip etsin,
normalde çok koyu fanatik seviyesinde almancı bi adamım,japonun mekaniğine motoruna saygım hep vardı gerçi ama alışkanlık olduğu için hep alman arabası tercih ettim,
halen daha 96 e36 320 aracım durur köşemde
bir heves bi gece karar verdim aldım crx i,bakalım inşallah yavaş yavaş istediğim gibi yapıcam
iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler.
Eski BMWciler Hondacı oldu :) Hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela göstermesin. Çok vahşi ve ürkütücü geliyor bu araba bana. Toparlandıktan sonraki halini merak etmeye başladım şimdiden.
Nazar değmesin güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Crx lerden bir tanesi daha kurtuldu sayende. Ben ikinci crx imi kullanıyorum jpimde var ancak vazgeçemiyorum bu arabadan.
Sac jantlar kangoo'larınkinden çok değişik durmuş :)
Kırmızı taban halısıda bitince çok güzel olacak bence. Güle güle kullanın .
aaah çok guzeel :) bıgun elbet benımde crx ım olcak tek hasret duydugum seydır su crx :)
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;) elinize sağlık
bu omp'ler kaç kg geliyor?
araca maşallah bu arada.
Allah sabır ve kolaylk versın :) maşallah
masallah cok güzel crx anılarım depreşti :(
Evet arkadaşlar,ailemin kullanabileceği bir araç alma zorunluluğumdan ötürü satmam gereken arabamı,satmak vazgeçmiş durumdayım.
Bilen arkadaşlarım var çok komik rakamlara kadar indim,kısmet olmadı.Düşündüm,o kadar masraf ettim,yazık olacaktı.
Ailem için ayrı bir bütçe oluşturup onlara küçük bir araç alma durumum var şuan.
REX le kaldıığımız yerden devam :) motor şuan 5bin i geçti,maşallah sorunsuz sıkıntısız gayet güzel de gideri var.
En son geçtiğimiz hafta Sİ final drive takıldı,***** havalardan dolayı deneme şansım olmadı lakin hissetiğim kadarıyla 2*3 boy farketti.
Ön takımı a'dan z'ye sıfırladım.
OMP koltukları satmıştım,geçen gün SPARCO CORSA aldım.omplerden 2 kg daha hafif.Toplamda 4 kg kazancım oldu bu durumda :)
Ebay'den strut bar sipariş verdik,5 parça onları bekliyoruz.
Sabelt direksyonumu da satmıştım,şimdi omp ofsetli direksyon aldım onu da bekliyorum.
Bu hafta içi muayenesini de yaptırıyorum,
İnşallah müsait bir zamanımda kaportada birkaç eksiklerim var onları da yaptırıp bel altı komple boyasını da yaptırıcam.
Evet arkadaşlar,aracımda gerçekten kötü bir hava filtresi var,değişmesi gerekiyor.
D16A9 için en iyi sonuç veren filtre nedir,tavsiyelerinize ihtiyacım var?
civic 1.6ies gaz kelebeği düşünüyorum,deneyen var mı,bu işlem ne kadar farkettiriyor?
p28 beyin düşünüyorum,güzel bir ayarla nekadar farkediyor?
amacım,800kg 160hp..
şimdiden teşekkürler.
ahmet 1.6 ies kelebegi nerden cıktı vtec gaz kelebegi takıcaksın. fark ediyor ki millet takıyor.
sonra p28 le güzel bir ayarla 5 - 10 hp daha alırsın avansın ayarlanır tam olur araban
sparcoları nereden aldığını öğrenebilir miyim?? kaça aldığınızı ?
Paşaoğlu'nda servise gelen bir arkadaş satıyordu,ondan aldım.