maşallah aracınıza kazasız belasız iyi sürüşler...
Printable View
maşallah aracınıza kazasız belasız iyi sürüşler...
Eyvallah Saolun
maşallah..................
çok geçmiş olsun demek kazadan dolayı gözükmüyo piyasada biara ilanını görmüştüm satılmıştır die düşündüm. kardeş aracını 205 e ilgi duyan herkez çok yakından tanır maşallahı var her daim. eskisinden daha ii olması dileğiyle 205team dan tanışıyoduk belki hatırlarsın tekrardan geçmiş olsun
hoşgeldin...
Saol Paşa Bütün İyi Dileklerin İçin, Hatırladım Senide Unutmam Kimseyi :) Bazen Geliyolar Diyorum Satıyım, Sonra Noterlerden Dönüyorum :) 2002`den Beri Evladım Oldu Artık, Camdan Cıkıp Baktıgımda Aşşada Onun Olmamasını Görmek Duygusu Cok Zor Geliyor, 205`le Olmadı Kaza Zaten, Tekrar Görüşmek Üzere Hürmetler.
Çook güzel maaşallah 2002de ilk arabam 205 gti dı heralde ondan cok sevdim kazası belasız kardeşim...
başkan maşallah allah kaza bela göstermesin :)
41 kere maşallah çok güzel valla çok hoşuma gitti...
ALLAH kaza bela vermesin...
valla ciyer hem tatlı,hemde tehlikeli duruyo.. maşallah:)
Maaşallah,evsane çok yakışıklı duruyor :)
Maşallahı var..
Eyvallah Paşalar.
semtciiii :D
güle güle kullan
Maşşallahı Var . Panjuruda tel yapsaydın logosuz panjur gibi daha hoş dururdu tebrikler .
Maşallah kanka.
Harika :)
maşallah güzel görünüyor:)
böle temizi denk gelirse almayı düşünüyom :) maşalah
Erdem daha banlanmadınmı :D virajdaki resim güzeldi ve bu bulşmadaki son resmindi :D snra göremedik seni:D iki yirmi iki on :)
maşallah güzel bişeye benzio :)
bu arabaların arkadan görüntüsü ve jantları gerçekten çok güzel
çok güzel görünüyo çok şeker bi araç kazasız belasız
süper maşallah. alayına French ;)
Saygılar Hürmetler Herkese Tesekkürler.
maşşallah ..
masallah tertemız... allah nazarlardan saklasın
kazasız belasız güzel araç...
harika,cok begendim kazasız belasız kullanmanı dilerim.. bu yapılanlardan sonra si yada crx ile deneme fırsatın oldu mu olduysa nasıl oldu :)
Ortamı germeye devam ederseniz baya bi tatile cıkacaksınız beyler haberiniz olsun
vaaayy erdemime bak beee :D maşallah yavru Allah kaza bela vermesin 10 numara duruyo :icon_tup:
maşşallah valla çok diri ve gergin duruyo :D
tehlikeli bi araba gerçekten.kazasız belasız Maşaallah
çatara pataraa :D çok ateşli bu araba gördüm şahitlerim var :D
slm nbr asl tşk beni hatırladınmı ?
aracın sahibi sanada gider. ayrıca baadboooy sana da gideeer :)
yaklasık 2 senedir gormuyorum arabayı.. semtteyim diyosun da 205'i goren cennetlik? :)
özel günlerde çıkartıyor sadece :)
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)