Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu aracın benim için anlamı çok büyük. Ne görüyorsanız benim emeğim sokağın ortasında motor mu toplamadım, sıhhi tesisatçının boru kıvırmasında düz boru mu yapmadım :)
Printable View
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu aracın benim için anlamı çok büyük. Ne görüyorsanız benim emeğim sokağın ortasında motor mu toplamadım, sıhhi tesisatçının boru kıvırmasında düz boru mu yapmadım :)
valla aracın gidişini bilmemde zevkler konusu umarım alınmazsınız ama o jant renkleriyle o ebat ve modelle hiç olmamış bence aracı bogmus hatta oldurmus guzel bir jant ve yeterli seviyede basıklıkla çok daha guzel bir gorsel elde edilebilir kendini gostermyecek bir araba değil ama dediğim gibi zevkler maşallah kazasız belasız.
Maşaallah italyana:)
Kazasız belasız can :) Biraz daha detaylı foto lazım
Bu setupta nasıl gidio merak ediyorum şu an :rolleyes: :D Allah kaza bela vermesin can abii
maşallah abi naptın sana bi kaç bişi demiştim motora gircektin son durum nedir
can güle güle kazasız belasız!!! Güneşte resim çekmişin ama güzel olmuş. Güzel kırmızı pembemsi olmuş guneş sayesinde:):) Bu arada gerçekten yazşına göre super gidiyor:):) Jant lambası yanıyor acil olarak beyaz yap şunlarııı!!!!
Maşallah diri araç,kazasız belasız sürüşler
maşallah kazasız belasız iyi sürüşler...
:D maşallah can :D ilkez bu kadar detaylı görüyorum AJAX temprayı :)
jantlar hoş gözükmüyor fakat sen taktıysan vardır bişey diyorum o yüzden detaya girmiyorm
allah kaza bela vermesin istanbula bekleriz ;)
:D
maşallah kazasız belasız.
maşallah büyük emek var :)
çok çılgın çalışıyor hehe