bende farkettim, ama daha yakını birisi yazsın dedim.
dost acı söyler olayı olsun istedim :D :D :hahaha::D:D:D:D
Printable View
güle güle bin..maşallah.
maşallah can :)
maşşallah kazasız belasız
maşallah....
Güzel maşallah :) kontak aç kapa da iyiymiş :D
Allah kaza bela vermesin cocom :) kendin gibi cirkin araban var ya la :D
maşallah kazasız belasız çok şık :)
Maşallah duruşu da yürürü de tempra değill :D
Araçta ne var anlamadım tam olarak?İlk sayfada Lancia Super1600 yazıyor ama?Swap filan mı yapıldı?
Gidişi gayet güzel..
maşallah tempraya
..........
güle güle kullanın
Araçta Lancia blok var söylendiği üzere :)
Teşekkürler :)
İşin içinde emek var yalnız ben sevmiyorum bu tür zaza işleri :)
:)
Teşekkürler :)
Maşallah
Aynalarıda siyaha boyasan daha iyi olur
Masallah
Arkada duran hangi typer?
yumurtalıkların sağolsun.. :D
Her halde weberden kasıt ettiginiz Weber 32 TLDE karbüratör olsa gerek. Yoksa dik veya yatık 40lık weber mi ?
Type-R'ın jantlarının 5x114.3 olduğunu; kendi aracıma flanş yaparsam önlerimin sürteceğini + olarak o kadar ağır jant takmayacağımı bildiğim için takmadım. Çünkü bu kadar güzel parçası olan bir markaya Honda özentisi olmak saçmalıktan öteye gitmez :)
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat kontak olayını kendinizden mi bahsettiniz yoksa benden mi anlayamadım :beuj:
allah kaza bela vermesin kardeşim maşşallah...valla tam race makinası olmuş koltuklar felan sökük:D bi vtec'le denersin artık:) ne güzel patlatıyosun sen öle egsozu :D:D
allah kaza bela vermesin,dikiz aynalarını ( tabiii plastik ) renge boyattınmı harika.
Kanka geçtiğim arabalarla artık denemiyorum biliyor musun :D Seni sevenzi güzel patlatırım :D
Göz var arabanın üstünde çok her gün bir olay yaşıyorum. Onlar da nazarlık olsun ama en kısa süre içinde onlarıda halledicem. Fakat sadece şöför tarafı o şekilde diğer taraf normal :)