ARKDASLAR SUREKLI CORSA'M LA ILGILI FOTOLARA YER VERDIM EE ARTIK BU GARIBANINDA FOTOGRAFLARINI CEKMENIN ZAMANI GELMISTI TABIKI PROF KAMERAM OLMADIGINDAN KENDIMCE FOTOLAR CEKTIMGENELDE INSANLAR PEK COMPACT SEVMEZLER AMA BEN COK MEMNUNUM
![]()
ARKDASLAR SUREKLI CORSA'M LA ILGILI FOTOLARA YER VERDIM EE ARTIK BU GARIBANINDA FOTOGRAFLARINI CEKMENIN ZAMANI GELMISTI TABIKI PROF KAMERAM OLMADIGINDAN KENDIMCE FOTOLAR CEKTIMGENELDE INSANLAR PEK COMPACT SEVMEZLER AMA BEN COK MEMNUNUM
![]()
en sewdıgım bmw dıyebılırım masallah
arka tamponunu kım yaptıysa bu arabanın batırmıs. acılen degısmesı gerengk... ön kaput uzatılıcak far kası olarak. arka camurluklar siscek arka tamon ayarlancak marsbıyler önden arkaya genislicek. arka plakalık kare plakaya gore uyarlanacak. baya bı ıslem var. bunlara ek olarak speedy orange komple boya kaputun yanlarına 3 er tane yarık ve sıyah boyalı. aynalar yarıklar arka tampon eger dıffısorlu olursa dıff. kısım kapı kolları pıano black. camlar 2 numara yarı aynalı sıyah fılm. ıcı kırmızı derı doseme... Gece gece baya bı fantezı yaptım guzel liste olduubayada yakısıklı olur ama
kazasız belasız
![]()
gülegüle maşallah.
maşallah kazasız belasız yasin hoş duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Arka tampon hariç güzel araba vesselamBirde fonsk. direksiyon digital klima fln dolu yani.Bi M paketi eksik e arka tampon falan derken iyi gider aslında
Maşallah
masallah guzelmis, bunun eski modelleri cok cins duruyor
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye