Süpersiniz.. söyleyecek söz bulamıyorum. Dyno ' ya çıktı mı araç hiç ? Hp ve tork değerlerini ölçebildiniz mi? Motora uygulananlar ne kadar bir maliyet çıkardı?
Saygılarımla
Printable View
Süpersiniz.. söyleyecek söz bulamıyorum. Dyno ' ya çıktı mı araç hiç ? Hp ve tork değerlerini ölçebildiniz mi? Motora uygulananlar ne kadar bir maliyet çıkardı?
Saygılarımla
250-300 arası wardır heralde :)
her garajda birer şahin olmalı bence de :)
maşallah iyi günlerde kullanın inş.
Maşallah, tam tadında olmuş; bundan daha iyisi olmazdı herhalde
simdiye kadar gordugum en guzel sahin,motor olsun-tip olsun,masallah.
masallah cook emek var kazasız belasız..........
Allah emeğinizi boşa çıkarmasın,güle güle binersiniz inşallah.Gördüğüm en güzel oynanmış Şahin :) Bu çalışmaları görmek gerçekten güzel.
çağrı bu kelebekleri siz mi yaptınız satılıyormu nedir bunun durumu gülüm :)
maşallah ağız tadıyla bindirsin Allah. geri vitesi dışında severek biniyoruz :)
vay arkadaş çok güzel duruyor yaw :D fiberden kalıbı alınmaz mı bunun :)
güzel olmuş bayabi emek harcanmış kazasız belasız inşallah
iyi bi fiberci bulursan yapabilir ama fiber rüzgardan güneşden çabuk ezilip bozulan bi malzeme en iyi plastik den yapmak oda biraz tuzlu olur galiba
Cıdden gordugum en guzel kuslardan bırı.Allah kaza bela vermesın.
Zevkliymissiniz, tebrik ederim. Boyle kuşlar görmek gurur verici.
mju nun tahtını elinden almaya aday tek şahin. tek kelimeyle kusursuz maşallah ismail
süper bi şahin:)
Türkiye'de ilk 3'e girer kuşlar arasında..Maşallah emeğinize sağlık..
Maşallah , nokta olmuş :)
Masallah harika
maşallah yapılan emeğin karşılığını vermiş araç...
ankara draglarda izlemiştim güzel bi araç güle güle kullan
maşallah...
10 numara ya süper bısey ustam kazasız belasız inşallah
maşallah...:)
maşallah çağrı araç buram buram tecrübe kokuyo :) kazasız belasız
Maşallah allah kaza bela göstermesin
Hakikaten efsane olmuş...
araç on numara olmuş helal olsun tebrik ederim.
apaçilik konusuna gelincede herkes senin gibi modifiye etseydi kimse apaçi gözüyle bakmazdı. kendinle bi çok şahinciyi tamamen ayırt et. onlar gerçekten apaçiler ve bu izlenimin olması normal çünkü apaçi olan araç değil kullanan dengesizler. her köşe başında sokak arasında yan vermeler. yolda spor araç görünce trafik nasıl olsa sıkışık diye sataşmalar sonra karşı taraf cevap vermediğinden dolayı geçip sonra bunu şöyle sapladım böyle sapladım diye anlatan cok adam var.
yani demem o ki. diğer şahinlerinde senin gibi zevkli sahipleri olsaydı bütün kuş serileri zaten daha sempatik ve çekici olurdu.
o apaçilik yapan adamlara mercedes versen gene aynı olacaklar.
araç on numara yapanda on numara yapmış. umarım örnek olur diğer şahinci arkadaşlara.
teşekkurler
Bu aracada yapılan ışlemler duzceye gelene kadr ne deyıstı be 1.8 passat motoru var dendı 1.6 tıpo motoru turbolandı dendı :D gerçek 1.4 orjınalmotor varmış :D