41 kere maşşallah süpper
Printable View
41 kere maşşallah süpper
maşallah kazasız belasız.çok güzel
çok tehlikeli helal olsun..
alkış alkış alkış
harika valla maşallah
maşallahhhhh :D
geliyo geliyo verdim parasını pulunu rat style turbo şahın geliyo :D
maaşallah kaliteli yapılmış sınırlı sayıda tofaşlardan biri
tofaşın keyfini bende başka hiç bir arabadan alamıyorum apache gözüyle bakılıyor çoğu yerde ama ben hala vaz geçemiyorum
maşallah. 41 kere. elinize emeğinize sağlık. kuş serisini böyle görmek isteriz :)
eywallah abi apaçi gözüyle veya başka bi gözle bakan insanımız nie o gözle bakıyor biliomusun çünkü utanıyo o arabaya binmeye ama bi yandan da içi gidiyor binmek isteyipde binemediği için kıskanıyor binenlerede laf atıyor hani özellik yok yaa , hani avrupayi bi araba değil ya onlar anca özellik olsun parçası pahalı olsun davasındalar her zaman Türkiye bu yüzden gelişmiyo zaten hala yurtdışından parça getirttiririm para bende manası war , :D ama yurt dışından getirttirdiği piston bizim konyadan gidiyor bizim türklerin egzantriklerini beğenmezler estaş , hüner vs vs bu firmalar milletin dereceli egzantrik aldığı pahalı marka firmaların işlerini yapan türk firmaları dışardaki dereceli egzantrık yapan firmalar sadece kutu yapıyo lazerle üstüne markasını kazıyo tekrar yolluyo bize satıyo böle bi ülkede böle olaylar oluğu için ben kimsenin lafına gücenmiyorum inşallah bir gün beni anlarsınız bu arada konuyu sapıttım biraz :) kusura bakmayın içim daha çok dolu ama bi gün gene patlarım şahinlere laf atan olursa :heyoo:
Beğendiğim gerçekten güzel kuşlardan birisi..
Masalla bayıldım :)
Tüm oto - satılmıs ustamı acaba ?
yok erkan ve murat usta ankaradan
kazasız belasız tehlıkelı makına abi
Maşallah çok güzel:icon_tup:
Maşallah kardeşim araç çok güzel tam tadında bir tofaşcı olarak böyle güzel araçlar sevindiriyo
Maşallah...
çok güzel ancak dikizler görüntüyü çok fena bozmuş bence :(
Maşallah vallah başka diyecek sözüm yok 41 kere Maşallah, Allah nasip ederde imkanım olursa benimde yapmak istediğim araçlardan birtanesi