Maşallah allah kaza bela göstermesin
Printable View
Maşallah allah kaza bela göstermesin
Hakikaten efsane olmuş...
araç on numara olmuş helal olsun tebrik ederim.
apaçilik konusuna gelincede herkes senin gibi modifiye etseydi kimse apaçi gözüyle bakmazdı. kendinle bi çok şahinciyi tamamen ayırt et. onlar gerçekten apaçiler ve bu izlenimin olması normal çünkü apaçi olan araç değil kullanan dengesizler. her köşe başında sokak arasında yan vermeler. yolda spor araç görünce trafik nasıl olsa sıkışık diye sataşmalar sonra karşı taraf cevap vermediğinden dolayı geçip sonra bunu şöyle sapladım böyle sapladım diye anlatan cok adam var.
yani demem o ki. diğer şahinlerinde senin gibi zevkli sahipleri olsaydı bütün kuş serileri zaten daha sempatik ve çekici olurdu.
o apaçilik yapan adamlara mercedes versen gene aynı olacaklar.
araç on numara yapanda on numara yapmış. umarım örnek olur diğer şahinci arkadaşlara.
teşekkurler
Bu aracada yapılan ışlemler duzceye gelene kadr ne deyıstı be 1.8 passat motoru var dendı 1.6 tıpo motoru turbolandı dendı :D gerçek 1.4 orjınalmotor varmış :D
böle projeler görmek bizleri mutlu ediyo :) çok fazla emek war.maşalah.kazasız belasız
butun arkadaşlara teşekkurler Allah herkezin gönlüne göre wersin ...
maşallah maşallah maşalllahhhhh
arkadaşımm bu ŞAHİN PLUS olmuş :)
emegine saqlık arkadasım. örnek bi araç olmus herşeyiyle dört dörtlük allah tadını aldırsın
masallah cok guzel kaput alti rengarenk
harika, baya zahmeyli bir calisma olmus ama degmis:icon_tup:
kazasız belasız sürüsler dilerim.
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
Maşallagı var ;)
harika,
biraz suspansiyon ve frenlerden bashsedebilirmisiniz?
fren merkezi ve diger parcalarda hgt'den midir mesela?
ders olarak okutulması lazım.Yalnız italyan bayrağı bana itici geldi biraz.Maşallah araca.
vallahi mükemmel bişey çok beğendim elinize emeğinize sağlık :)