saolun beyler yorumlarınız için.
can kardeişm fümeye boyatmamı istiyor ama ben makyajsıza fümeyi yakıştırmıyorum 1-2 resim vardı incelerim olmamış.makyajlıya güzel oluo füme.
artık daha kafama 69 yapmayın beyler ya :D zaten çok zor karar verdim :)
Printable View
saolun beyler yorumlarınız için.
can kardeişm fümeye boyatmamı istiyor ama ben makyajsıza fümeyi yakıştırmıyorum 1-2 resim vardı incelerim olmamış.makyajlıya güzel oluo füme.
artık daha kafama 69 yapmayın beyler ya :D zaten çok zor karar verdim :)
adaş maşallah :D çok çılgın duruyor typer'ın
geçenlerde ep2 gördm plt plaka renk aynısı dedim infazin ep3ün kardeşi olsa gerek :D sefaköydeydi havaalanına yakın
allah allah :)
belkide bizim pilot amcamız almıştır :)
çok seviyorum demişti typerı
hadi çabuk git daha fazla dayanamıcam ağlamak üzereyim demişti yanımızda gns yılmaz vardı tanık olmuştu :)
amcamız tam bir typer kolikmiş meğer.
belkide odur gerçi m6 rs4 veya c serisi alıcam diodu ama.
Masallah abi , boyaninca cok daha guzel olacak eminim :) Guzel gunlerde bin insallah.
saol kaancım.yardımını gözardı edemem.
serkanim tekrardan kazasiz belasiz gunlerde kullanmani dilerim masallah birde cw olunca dahada gusel olacak gibime geliyooo tekrardan kazasiz kankaa
eyv kankacım
maşallah kanka fena ..
eyv hacım.
al badi kılapları :) :)
babali kazasız belasız ve cezasız kullanman dileğiyle sana " JAP 10 "la uzun yıllar dilerim
kazasız belasız allah nazarlardan saklasın 34plakalı halini incirlide görmüştüm uzun zaman önce ..
busefer uzun binicem gibi görülüyor babali :)
heledaha turbo olcak nasipse.
Maşallah abicim güle güle kullanman dileğiyle.
maşallah ya bu typer'a her renkmi yakışır arkadaş :)
abi maşallah çiçek gibi typer
guzel guzel
maşallah gürbüz güzel bir honda daha :D
kazasız belasız abi araban cok guzel gidişide on numara fume renge boyatma turboya devam :)
maşallah japon a boyandıktan sonrada görürüz inşallah