Hayırlı olsun kardeşim :) Filtreyi nereden kaça temin ettin benimde ihtiyacım varda birtürlü alamadım kredi kartı kullanabileceğim biryerse bende hemen alayım :)
Printable View
Hayırlı olsun kardeşim :) Filtreyi nereden kaça temin ettin benimde ihtiyacım varda birtürlü alamadım kredi kartı kullanabileceğim biryerse bende hemen alayım :)
Peugeot 106 Karbonlu Hava Filtresi Filitre Kiti GittiGidiyor.com'da #34667181
Aynısından aldım :)..Hızlı alışveriş hızlı kargoydu gerçekten,üründende memnunum sıkıntısız geldi,sadece kelepçe koymayı unutmuşlar kelepçe olayınıda hallettik
Simota pahalıma geldi ,simotadan ötesi yalan bu konuda tabi ama ögrenci işi işte napalım :)
Simotanın sadece filtresi pahalı o yüzden para ediyor yoksa işlevsellik açısından cok farkları yok bence :) İlerde bu kazanın içine birtane KN RC 2600 filtre koyarsın simotadan iyi olur :)
Bende kartın hesap kesiminden sonra alayım bu kitten :)
İyi günlerde kullan maşallah...
maşallah güzel olmuş hava filtresi ve kazanı ..........
maşallah allah kaza bela vermesin
Tavsiye ederim güzel gerçekten,performans'a etkisini görmek biraz zor arabanın orjinal hali zaten iyi oldugu için birkaç hp pek belli etmiyor,ama ses olarak çok hoş o sesi duymak içinde hızlanmak gerekiyor durmadan bu devirde bu benzin fiyatında tek tük duyuyoruz işte :)
Teşekkür ederim bu arada sen de alırsan paylaşırsın
Diger arkadaşlar;sagolun eyvallah
ben bunun 206 için olanını aldım kazanın alt kapağı radyatör alt hortumuna denk geldiği için olmadı, mecburen iade ettim simota olanını aldım cuk oturdu ama 106 da öyle bir sıkıntı olmadığından senin kit tam oturmuş ve baya veriml bir olmuştur diye tahmin ediyorum güle güle kullan :)
Araç Kayseride bizdeyken bu durumdaydı satılırken alan arkadaslar CC jantı istemediler jantları söktük hala bir 106 jantı takılmamıs ama CC jantı tekrar takabilirsin 106 Jant yerine. biraz ön takımı bozuyor ama görüntü olarakta fena olmuyor CC jant ve arka lastiklere spacer flanş yaparsan güzel olur Allah kaza Bela vermesın hayırlı Olsun yeni aracın.
Aracına maşallah kardeşim.Bu filtre kitinide incele isterse,tabii daha fazla performans almak istersen.
106 nın ilacı B.M.C filtredir.Şaşkınlıklık verir.:) Pug ingiltere forumlarından daha detaylı inceleyebilirsiniz.Üreticinin kendi sitesinde firmanın W.T.CC,F1 ve bir çok motor sporları üreticilerine ürettiği ürünlerle birinciliklerini görebilirsiniz.
Latest BMC Results | AIR FILTERS BMC | AIR FILTER | CAR | MOTORCYCLE | bike - racing - venturi admission system - carbon dynamic airbox | BMC Air Filter
Kendim kullandım çok çok iyi.Karbon b.m.c ilaçtır,ilaç:)
Professional products | AIR FILTERS BMC | AIR FILTER | CAR | MOTORCYCLE | bike - racing - venturi admission system - carbon dynamic airbox | BMC Air Filter
bmc gerek yok 280 avro fiyatı var chip timing yapılır o paraya :)