draglara gelme niyetim var izmirde en hızlısını görür inş canlı canlı...
Printable View
specler neler hocam
:Dhahaha hakaten ya savas abi aradı onada anlattım yigit zaten kolay kolay denemelere cıkmıcam artık ,simdi sende sıksık denemeler yabıcaksın ilerde anlarsın sende cekilirsin kabuguna gecsem nolcak gecilsem nolcak dersin =)
ama evolan denerseniz cabriom3len gelir cekim yabarız :D
MOTOR
-11.7cr wiseco piston
-Port Polish
-Supertech Yay Şapka Subaplar
-Blueprint stage 2 egzantrik
-Mugen ince conta
-Blueprint polishli RBC manifold
-Hondata emme manifold contası
-Skunk2 70 gaz kelebeğ
ECU
-Hondata pra beyin
-Aem wideband
-70 lik ara borular
-Toda headers
-DC Sport egzoz
-Aem dryflov air kit
Yürüyen ve Fren Sistemi
-H&R Coilover
-STOPTECH HAVA KANALLI SOĞUTMALI 4 DİSK VE STOPTECH BALATA
Şanzuman Durumu: Komple şanzuman yenilendi oem parçalarla (senkromenç vs...)
ECU : ;Dr. ECU yaptı.
reşit abiyle sağlıklı bir deneme yaptıkdan sonra tekrar konuşuruz.ABİ diyorum yazın telefonda 1 saat konuştuğum kişide benim karşımda yok.Atarlı giderli tarafda sensin abi.draglara gelirsem inş aracın hep hazır olarak baki kalırsa denemek için can atıyorum seninle abi...
sen bır yazdıklarını oku ıstersen sana kım atar yapmış ıstanbulda deneyecek araba bulmayan sensın bunu yazmamı sen atar olarak algılıyorsan yıgıt haklısın sen benım hıc bır yerde en hızlı benım yıgıtı gecıcem dıye yazdıgımı yada konustugumu duydun mu? sen bence yazılanları tekrar oku dusun aklına takılan bır sey varsa telefon ac yardımcı olabılırsem ne mutlu bana ama sen yok gorunce anlarsın fılan bunlara gerek yok.
yıgıt sana yazdıgım sey,
"yıgıt aracın tam anlamıyla bıttıyse ızmıre gelıcektın gel burda deneycek sana cok araba var evo9,revolu cupra,unitronicli cupra,e36,e46 m3,typer,106,saxo,subaru wrx,sti, bunların hangısını ıstersen deneme sansın olur ızmıre bekleriz seni bir cuma aksamı kafandaki butun soru ısaretlerı cozume kavuşur."
buydu sadece sen bu aracların ıcınden sadece typerı cekıp sana gıder yaptıgımı sanıyorsan yanlıs düşünüyorsun,ayrıca diger araclarla tabıkıde dene ama ıclerınden bırı olursa senı gecersen mahcup olan taraf sen olucaksın en hızlı benım demen bence dogru degıl benım gorusum ben cok ıddalı olsaydım 500 km yapıp gelırdım zaten 150 kere yıgıt bu konu bu kadar uzamazdı emın ol en hızlıyım ben demıs olsaydım coktan bu konuyu ben netıcelendırmıstım.Sana denemelerınde bol sanslar ayrıca yazdıklarımda cıddıyım bu araclar cok samımı arkadaslarımdan yanı bır telefon ıle anında yanımızda olurlar gelemem edemem demezler sen gelmeye karar ver burda butun hepsıyle denetiriz seni.
Yigit beraber gidelim lan izmire zevkli olur valla ahahah izmire istanbuldan typer cikartmasi yapalim :D
pm attım ...
neyse sağlık olsun
haftasonlarını ogrendı artık polisler :D
önumuzdekı haftaıcı havanın guzel oldugu bıgune artık :)
Liste basarili, bS typer ile denediniz mi? Bi de sizde beyaz s2000 var miydi suan ciftkurtlarda?
Ben bs ile denemistim onun icin sordum, s2000i de ciftkurtlarda gordum benim arac ta 2 hafta yaticak orda malesef parca bekliyorum, bitince de deneriz maksat tanismak :)
Bu son yaptiklari yoktu sanirim 2 3 ay oldu, ufak capta bi bulusmaydi ama 6 7 kere denedik o gun hatta sapak filan kacirip temde geri geri 2 km yol gittik :)) masallahi var o da iyi yuruyodu ama ufak tefek sikintilari vardi o zaman vites kaciodu surekli ama adam akilli denediklerimizde 1 boy ondeydim. Ben de memnun olurum :)
izmir güzel yer gidilebilir yanı :D :D gıderkende rodaj nıyetıne deha iyi olur :D :D
DBS TypeR - Subaru WRX HB 1.2 BAR Videosu İzle
WRX specleri
forged komple motor,downpipe,ara borular,egzoz,filtre,yazılım (1.2 bar)
maşallah çok iyi ya gaza oturunca sapıtıyor araba
İphoneden izlenmiyor youtubeyede koysana bro
Maşallah yiğit, dbs ciddi gidiyor :)
maşallah maşallah nazar değmesin sesi gidişi çok güzel :)