mantarjl159 Nickli Üyeden Alıntı
uzun zamandır planladıgım hatta 1 kez eg kasaya k20 swaplayıp turbo yapmayı basaramadıgım projeye yeni bır k20 yeni eg kasa ile baslıyorum:D daha once bıkez b18 turbo vtec mantarda yapmiştım 16 jl 159 ızmırlı deli kerimin gecilemeyen b20 eg sini hazır olarak almıstım.en son sawaş pasaoglun da atmosferik typer yaptırmıştım.simdi adını bazuKA20 koydugum turbo k20 projesin de bilgisi yuksek olan arkadasların yardımlarını bekliyorum.yapmak istedıgım sey buyuk turbo ile araba nın yere verdigi kadar basınc basmak kırılırsa kırılsın:D elimde biraz kullana bılecegım parcalar var
60 lık tial wasgate
skunk2 stage1 egzantirik seti
skunk2 yay sapka
ferra subap
9,8 sıkıştırma cp.pistom
eagle kol
hondata map sensörü
kpro beyin
dynamic enjektör 1000cc
evc 6
defi boost
defi egt
defi yag sıcaklıgı
aem wıedband
100 luk mantar filtre
koya radyator
aem metenol kıt
tial 50 lik blowof
hasport motor kulakları
hasport vites ıvır zıvırları
dss 600 hp aks
aem benzin rayı
mfactory komple sanzıman seti
mfactory kilit
samco silikon hortum
76lık ıntercoler boruları
competıon stage5 debriyaj
hks regilatör
daha baya eksiklerim var zaman icerisınde temin etmeye calısıcam
k20 motorum tamamen orjinal hıc acılmamıstı fazla km de oldugunu sanmıyorum.nıyetim motorun ıcını yapıp bıran evvel swaplayıp rodaj yapmak.projeyi maddi sebeplerden dolayı 2011 üçüncü ay gibi bıtırebilmeyi planlıyorum.arabamı yakın arkadasım bursada turbocu cem e şükrü abiye yaptırıcam.blogu dartonlamak için ortak kararımız istanbula gondermek. enjektorlerin yetmiyecegını dusunuyorum eagle kolları minikler aldı dye almıstım insallah bıyerden cıkmaz:D resim eklicem kasanın ve motorun ama ben beceremıyorum ogrencez artık:D hakkımda hayırlısı olsun insallah aracımız yurur bizde karsılıgını almıs oluruz. parcaları temin etmeme yardımcı olan sulı serındere ye arda ve lutfu kardeslere tskler
KONU MODERATÖRLER TARAFINDAN İNCELENDİKTEN SONRA PROJECT CAR DA ACILIRSA SEVİNİRİM