92 1.6 GTI - Wössner 84mm 12.0:1 Piston - Port Polish, 42.7mm Inlet Valve - 34.7mm Exhaust Valve - 61mm Exhaust System My Racing - Custom ECU 7500 Rpm Revlimit.!
![]()
92 1.6 GTI - Wössner 84mm 12.0:1 Piston - Port Polish, 42.7mm Inlet Valve - 34.7mm Exhaust Valve - 61mm Exhaust System My Racing - Custom ECU 7500 Rpm Revlimit.!
![]()
maşş. allah kaza bela vermesın aracın cok cok cok duzgun görünüyor.keşke 1.9 olsaymış bide orjinal sanroof of off diyorum o zaman![]()
205 lerden sogumustum...senin arabayı gorunce vlla fikrimi tekrar deiştiriyorum..helal olsun arabayada sanada![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
masallah erdem kazasız belasız ins bu arda bn muratın arkı tolga bi ara stroker yapıcaktın hacimle oynamadın heralde...
HaHa Çok Lazımsa Ayıp Ediyosun, Ama Biraz Eksikleri Var, Kazada Soldan Aldıgı Darbeyle Devirdaim Falan Kopardı, Birde Sanzuman Patladı.. Ufak Tefek Eksikleri Var, Devirdayim Kopunca Trigerde Kopmus Ama, Actım Baktım Kapaga Siboplar Saglam Yakalamamıs.. Yani Ufak Tefek Masrafı Var. Bende Cıtırdan Onları Halledip 205`e Koymayı Düşünüyorum. Montajıda Baya Basit. 205 Junior`a D15 Koyduk, Cıtırdan Kaynak Maynak Var Tabi Ama. Yarım Gün Sürdü Üstüne Oturtmak, 205 Junior İle Aramızda Hic Fark Yok Alt Ekipman Haricinde. Yani D`yi Koyan B`yide Her Türlü Koyar Dimi![]()
maşallah on numara duruyor her zmnki gibi=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)