16-za yalovadan satıldı
kısa süre satılıkta kaldı zaten , hatta tech'de konusunu açıp ben duyurmuştum yabancıya gitmesin bizden birileri alsın diye
:)
Printable View
16-za yalovadan satıldı
kısa süre satılıkta kaldı zaten , hatta tech'de konusunu açıp ben duyurmuştum yabancıya gitmesin bizden birileri alsın diye
:)
temıze benzıyor maşallah.arabanın adı cıkması bazen ııdır tabı sadece ıı yönde :)bole ssaklamalar fln komık yanı.
neyse hosgeldın kardeş
üstten üstten çekimleri vardı bende hatırladım. fiyatı uygun du hemen satılmıştı.
allah kaza bela vermesin
evet giriş biraz garip ve itici olmuş o yüzdende arkadaşlar tepki göstermiş haklı olarak olayı tatlıya bağlıyalım güzel araç gerçekten masallah :)
maşallah...................
slm arkadaşlar . aracın sahibi benim; siteye daha yeni üye oldum oda adem abimin önerisiyle.. valaha daha yenı goruorum yorumları baya bı konusmalar olmuş. arkadaşım semih bişiler yazmıs falan baya bı tartısılmıs uzatılcak bı konu yok bende aracımı burda paylaşmak istedım sadece herkes gibi. arkadaşım nası bi giriş yapmıs bılmıorumm heralde arkadaslara TUHAF GELMİŞ kendi bakıs acılarından. yorumlar ıcın herkese tesekkurler dıoruMM.. böyle muahbetlere hıc gerek yok iyi yada kötü . bu sitede muhabetler nası dÖNüO YAVAS YAVAS ögrenices bizde .. herkese tesekkurler ...
kazasız belasız maşallah
tayyar konusu değilmi illa birsey oluyo :D
maşallah kırmızıya ;)
Güzel araçtır görmüşlüğüm var
maşallah kardeşim aramıza hoşgeldin bu arada...
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Maşallah kazasız belasız çok diri duruyor ...
tam anlamıyla bebek gibi bi ep3
maşşallah kardeşim allah nazardan korusun