gerçekten çok güzel ve farklı duruyo tüm RS lerden :) şeritlide şeritsizde güzel ,,şeritli biraz daha dikkat çekici sanırım ;) hayırlı tezkereler diliyorum ........
Printable View
gerçekten çok güzel ve farklı duruyo tüm RS lerden :) şeritlide şeritsizde güzel ,,şeritli biraz daha dikkat çekici sanırım ;) hayırlı tezkereler diliyorum ........
En son seritli halini gormustuk canlı :)
Cok cok guzel suan da..
Eksoz sesıde hala buralarda yankılanıo yalnız:)
Maşallah..
maşşallah kanka kazasız belasız
masallah ok gibi iyi bakmissiniz siyah arabaya bakmak zordur.seritisiz hali daha guzel olmus.15 ay askerlik yapacaksan bu arabayı satman cok mantikli.
Gerçekten GÖRSEL ŞÖLEN....
kaputa bak hey maşallah :D allah kaza bela göstermesin :)
Herkese çok teşekkürler.
Bu videoyu arabamın arkasından konuşan bilmeden atıp tutan şerefsizler için koyuyorum.
http://www.vimeo.com/17600908
Video 3-4 saat önce çekildi.
Ben her zaman lafımın arabamın arkasındayım.. Arkasına güvenen varsa buyursun!
Maşallah Kanka Bi Rede Soksana =)
maşallah güle güle kullan .... :)
Ali kullandığın Huatec makinenin kalibrasyonuda yüksek çıkar o yüzden değerler sürekli 150/180 arası çıkyor. eğer elcometer ölçümü olsaydı ortalama 100/120 çıkardı. ithal araçların değerleri elcometer cihazla hergün ölçtüğüm için aynı çıkarki burdada gösterdiğin gibi ve göründüğü gibi aracının tavanında boya görünmüyor. ama hala içi rahat etmeyen varsa götürüp kaporta boya ustalarına, servise göstersin. idda edilen değişen boya mekanik ıvır zıvırı servis zaten söyler.
Maşalllah....