Hepimize Masaallah.Tesekkur ederim.Daha uzun yillar binmeyi istiyorum.Zaten artik baska otomobillerim de oldu.Cok da fazla yormak istemiyorum.Satarsam basina neler gelecegini de cok iyi biliyorum.Nasipse evladim da gorsun isterim.
Printable View
Tesekkurler.Hayatimin hic bir asamasinda kimse ile para konusmadim.Yolumu kesmeye kalkip satin almak isteyenler oldu.Alirken asik olarak,cok severek almistim.Uzmeden,yipratmadan,yormadan kullanmaya calistim.Hala da ilk gun marsina bastigim mutlulukla kullaniyorum.Tekrar tekrar soyleyecegim,Allah hepinize daha iyisini,daha guzelini tez zamanda nasip etsin.
allah kaza bela vermesin maşallah...
Eskidikçe güzelleşmiş adeta. Maşallah torunlarınıza da görmek nasip olur inşallah :)
çok iyiymiş gerçekten =)
yıllardır bu işin içindeyiz,sizi saygı duyuyorum.. bu aracı bu kadar temız elınızde tutabılmıssınız. allah sıze ve aracınıza kaze bela yuzu gostermesın...
Böyle 106 görmek gerçekten bana huzur ve mutluluk verdi nice 10 senelere Maşallah gerçekten helal olsun size
bu arada acilen orjınal cıtalarını alın takın boyalı çok boğmuş arabayı mat siyah ssüper olur.
mşllh. süper ötesi bir durum..agız tadıyla allah binmeyi nasip etsin..
massallah allah nazarlardan saklasın :)
Bugune kadar sahip oldugum hicbir arabayi 1 seneden fazla kullan(a)madim...10 sene nasil dayandiniz, hicmi degistirmeyi dusunmediniz :)
Allah kazadan beladan korusun.
Cok güzel arac tertemiz..
daha bi 15 sene daha gider..:) kocaman maşallah şaka ama gerçek:D
maşallah çok güzel gerçekten nice 10 yıllara :)
ALLAH kaza bela vermesin maşallah...
nice kazasız belasız 10 yıllara :) maşallah, çok iyi bakmışsınız, çok diri görünüyor.