Yeni fotoğraflar ekledim arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum
![]()
Yeni fotoğraflar ekledim arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum
![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
masallah kazasız belasız spoon artık cok alısageldık bı jant oldu ben eskı janttan yanayım aracı bırde bastınızmı sıyah jantlarla guzel durucaktır
masallah gule gule kullan plakanda guzelmis.
jantlar direkman degistirmis goruntuyu.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
o farlarla aynalara bir an önce müdahele etmelisin,gerisi çorap söküğü gibi geliraracın çok temiz, plakanda çok tatlıymış,maşallah kazasız belasız =))
temiz araç ama angellar bana göre hiç hoş olmamış orj. farları bence dahada güzel göstericektir araçınıkazasız belasız maşallah..
Ben aldığımda aynen böyleydiSadece jant ve lastikleri değiştirdim. Ön düzen ve iç aksamda yenilemeler yaptım. Farların değişmesi gerektiğini çok iyi biliyorum
Bakalım yılbaşından sonra değişikliklere başlayacağım. Bu arada uygun fiyata kırmızı uzun bijon satan arkadaşımız var mı acaba?
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Oooo, antalyadan bir CARdeş. maşallah, kazasız belasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
spoon jant yerine eski jantları gunmetal renge boyayıp taksan daha marjinal olurdu. spoon kötü deil ama artık çok sıradan oldu. çıtaların siyah olması güzel. ama ek olarak marşpiyeler ve arka plakalık da siyah olabilir. bütünlenir
kolay gelsin. arabanın insanın elinde güzelleşmesi kadar güzel bi duygu yok![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
maşallah kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)