maşallah çok güzel bir araç..:)
Printable View
maşallah çok güzel bir araç..:)
Güzel İzmirimizin güzel bir aracı daha, maşallah :)
maşallah daha farklı bir jant olabilir:)kazasız belasız kullanın.
guzel arac en cokta arkası hos duruyor
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler..jantlarla ilgili olarakta dedigim gibi arayıstayım fakat bunlarlada mutluyum :)
ER arkadaşımın cvbına geleyim valla ne demek isteidigini anlamadım motorda bişi yok komple eksoz hava flitresi falan..2.0 138 bg bu işlemlerle belki 139 olmustur :))
Kazasız belasız keyifli sürüşler )
Maşallah 307 cc her zaman favorimdir :) Gerçi şu anda 308cc ama olsun :)
Maşallah iyi basilmiş cok hoş olmuş
Maşallah, sade ve şık duruyor.
Şimdilik bu kadar demişsiniz, umarım bundan sonra yapıcaklarınızda bu sade ve şık'lığı bozmayacak şekilde olur.
Maşallah.
Jantları pek begenmesem de araç çok şık.Kazasız belasız.
maşallah çok tatlı olmuş başka birşeye gerek yok zaten bu 307 cc lere
güzel araç maşallah kazasız belasız :icon_tup:
Allah Esirgesin Gerçekten Çok Şık Duruyor Yapabilicek En Güzel Şeyleri Yapmışsın Fazlada Oynamaya Gerek Yok
maşallah kazasız belasız tek begenmedıgım jantlar dı onlarıda arıyorum demıssın zaten tekrardan kazasız belasız
gayet hos bır arac kazasız belasız
masallah allah kaza bela göstermesin.
rc jantlarla daha şık olur bence maşallah bu jantlar izmirde tek kapı 307de vardı ri renk o da sizindi heralde...allah kaza bela göstermesin...
Rc ler 17 o yüzden takmadım bunlar 18 oldugundan hiç yoktan 16 dan iyidir dedim valla arkadaşlar aklında bu arabaya uygun jant şudur diyen varsa sölesin namussuz pejoya jant yapmıyolar..Keskinin kt4 peşindeyim suanda onlarında 4x108 18 et si pejoya uygun olanlar türkiyeye gelmiyor onları nasıl getirtirim die arastırıyorum ilginize yorumlara teşekkürler...
Techtürkey 10 :D:D