masallah kazasız belasız orcun.allah daha iyilerini nasip etsin.
Printable View
masallah kazasız belasız orcun.allah daha iyilerini nasip etsin.
maşallah kazasız belasız.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :D
yok rengınde sorun kırmızı en cok yakısan rengı zaten bana görede fakat resımlerde kontrast ellenık oldugu ıcın canlıda bu kadar kırmızı durmuyr malesef maksatında soledım
Maşallah Kardeşim, Kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız kullanın..
Mahş çok güzel duruyor, listede fenaymış... kazasız belasız ;)
maşallah kazasız belasız
Maşşallah :)
maşaallah orçun plaka ya hastayım :) CTR :D
kazasız belasız orçun:icon_tup:
Maşallah Orçun.
maşallah ilk hayalim bu araba 3 4 sene sonra almak için :)
maaşşallah orçun kardeşim. bana yardımlarından dolayı da ekstra tekraradan tesekkür ederim:)
maşallah babali.
jantları ne renge boyadın ?koyu duruyolar..
maş. araç gerçktn çok güzel ;)
Masallah cok güzel...
Allah kazadan beladan korusun...
arabamdan defalarca soğumuştum bu araba yüzünden :D gidişiyle de duruşuyla da çok beğendiğim bi araba kazasız belasız orçun ;)
Maşallah liste harika. Kazasız belasız sürüşler.
Maşallah kazasız belasız.
Masallah Cok guzel bır arabanız var gercekten cok begenıorum. Sola donun sola hauhuahuauha :D
Abıjık masallah :D Motor temızlık ucretsız huhua :d
maşallah orçun,araban çok güzel...kazasız belasız keyifle bin kardeşim :icon_tup:
maşallah bu izmirin arabaları genelde hep güzel oluyor bakımlı tertemiz bizim buraların arabaları gibi diğer illere sallamak gibi bir durum söz konusu değil yanlış anlaşılmasın:)kocaman maşallah
Maşallahh diyelim :)
maşallah kazasız belasız yanıyo gercekten
bronz enkei rp03 lerle sapıtır :)
güle güle bin orçun :)
geçen hafta mtk çarşısının önünde gördüm maşallah kazasız belasız,izmirde de 6 tane tayyar oldu maşallah inşallah dahada çoğalır.:D
benim resmim niye yok lan. :Deli: maşallah ctr23 e öğlen bi kahve ısmarlarsın artık :):)
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
beyler ıyı temennıler ıcın saolun.tunjer efendı senınle bır karemız bıle yok malesef kahve saatını belırleyın hemen.
maşallah güle güle sorunsuz günlerde kullanın inşallah
Maşallah, canlı canlı görüp duymak ayrı bi keyif veriyor :)
kazasız belasız çok tatlı maşallah kırmızı :)
seviyoruz ctr yi maşallah orçun:)
orçun güle güle kullan hayırlı olsun
Masallah :)
Aracın Rengı Harıka Allah Nazarlardan Korusun..
Çok iyi kazasız belasız kullan kardeş
kardesım benım kazasız belasız bın ınsallah.orjınal jantlarla ve jantın rengıyle cok daha ıyı oldu gotumu yırttım sana orjınallerı tak dıe en sonunda taktın :D onu bunu bırakta 1. ve 2.vıteste o kesiciye gırmesı yokmu a...na kodum arabası benı olduruo :D