|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
Küçüklüğümden beri hayalim olan Klasik bir Amerikan özellikle Camaro ya sonunda ulaştım , bugun sabah teslim aldım sahibinden
herkesinde dediği gibi amerikan cidden ayrı bir dünyaymış Neyse gelelim CUK umuzun seceresine. Kendisi 1974 te Norwood Massachusetts te doğmuş , o fabrikada üretlien 31,142. Camaro. Aracın üzerinde 4 barrel 350 lik motor ve TH350 şanzıman var. Hala olayın şokunda olduğumdan çokta uzun uzun anlatamıyorum. Buyrun resimler....Proje Resimleri 6. Sayfada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... Son Düzenleyen MUY37; 15-12-2010 10:17. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hayalımdır benımde valla muhtesem kazasız belasız
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: palio
|
hey maşallahh allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
kazasız belasız güzel makine
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah kazasız belasız .....................
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
hayırlı olsun, sanırım önceden bi restore görmüş
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
güzel araç allah kaza bela vermesin
![]() benzin zammıyla beraber bi aya kalmaz satarsın geri
__________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
Evet boyanmış 2008 de , önceki sahibiylede konuştum bir Abimin arkadaşı çıktı
gerçekten kötü boyanmış ama biz herşeyi baştan yapıcaz inşallah kullanmayı düşünüyordum bir süre fakat vazgeçtim en kısa sürede başlanıcak kaporta boya mekanik vs.
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
biraz anlatsana gaza basınca neler oluyo
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
bugun alıralmaz doldup depoyu 30 mil yol yaptım şehir içinde , park etmeden tekrar benzinliğe girdim 12lt benzin aldı. Yani yaklaşık 25lt yakıyor ki aracın 2 silindiri çalışmıyor :S buna rağmen bana göre az yaktı ben 40lt lerde bekliyordum ki bunlara rağmen çok rahat hızlanıyor araç sesten zaten hiç bahsetmiyorum kola kutusu boyutunda 2 susturucu hiç yokmuş gibi direk düz boru gibi olmuş ara sokaklardan geçerken lunaparka dönüyor bütün sokak alarmlar falan :P
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: corsa 1.3cdti
|
muhteşem
maşallah kazasız belasız
__________________________________ Safety is everything. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Walla kesinlik sağır edici bir ses çıkıyor 1 kere sonuna kadar basabildim korktum çünkü üzerindeki lastikler artık taş gibi olmuş 30 mille falan giderken gaza yüklendim direk sallamaya başlıyor arkasını :S tabi bunun sebebi Lastiklerin 8-9 senelik olması yoksa 275 lastikleri 6 silindiri çalışan bir V8 asla yakamaz
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
hayırlı olsunnnn. camaro'nun tadı başka valla. 1-2 hafta kullan öyle ver bence kaportacıya
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
maaşallah fotoğraflarda çok güzel duruyor ,
şu amerikanları anlayamıyorum eksik silindirle nasıl oluyor da yürüyorlar. yakın bir arkadşaımda da 55 F100 var o da aynı durumda , külbütör kapağından yağ dumanı atıyor ama araba hala giderken sarıyor kaç piston eksik bilmiyoruz
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
hayırlı olsun murat
çok severim bende amerikanları camaronun şu hali bile çok güzel sen ypatıktan sonra düşünemiyorum __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jazz
|
mşllh. harika benimde en çok egzantirikli sesi hoşuma gidiyor yok öle bir patırdama..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:59 ::::

herkesinde dediği gibi amerikan cidden ayrı bir dünyaymış 

bugun alıralmaz doldup depoyu 30 mil yol yaptım şehir içinde , park etmeden tekrar benzinliğe girdim 12lt benzin aldı. Yani yaklaşık 25lt yakıyor ki aracın 2 silindiri çalışmıyor :S buna rağmen bana göre az yaktı ben 40lt lerde bekliyordum ki bunlara rağmen çok rahat hızlanıyor araç
maşallah kazasız belasız