Wurth un sitesine baktim ama o kadar cok malzeme varki bulamadim izolasyon malzemelerini.
Printable View
rica ederim würth ün izolasyon malzemeleri çok güzel gerçekten işe yarıyolar ama işi bilen birinin uygulaması lazım yapışkanları çok sağlam hata yapınca zor sökülüyo :D
maşallah maşallah
Gelen Son iki parçamız :) Headers piyangodan çıktı 2 ay sonra beklerken almaktan vezgeçen birininki bana denk geldi...
http://img822.imageshack.us/img822/5199/headersxq.jpg
74' Firebird den çıkma kemer setimiz , satan arkadaş sensörsüz emniyet kemer tokalarınıda koymuş paketin içine.
http://img852.imageshack.us/img852/393/kemerseti.jpg
maşallah maşallah guzel oluyor hakanın anlatma calıstıgı egsoz oldugu ıcın alttan sıcak gelıyor kısın guzel oluyor ama yazın pantolon yapısıyor :D
sen ızalasyon yap bence daha ıyıolur hakanın aractan bılıyoruz ondan dolayı :)
Rezonans , ısı ve ses yalıtımı için malzemeleri buldum. Yeterki araç kaporta boyadan çıksın döşeme esnasında gereken yapılıcak :D baktık olmuyor artık 1 tanede klima sistemi getirticez...
maşallah güzel gidiyo.
Header ın yanında ekzantirkte olcak mı? Motor stocksa ekzantirik olmadan header işe yaramaz diyorlar.
Motor ilk başta standart toplanacak , yararmı yaramazmı bittikten sonra görücez fakat internetten gördüğüm dyno kağıtlarında header + kaliteli bir egzoz sistemi eski tip amerikanlarda çok şeyi değiştiriyor. Zaten aracın aksesuar ve görsel eksiklikleri giderildikten sonra fantezi amaçlı ufak bir blower düşünüyorum :) gitmesede gürlesin diye , ***** ~1600kg araç :) 1300-1400kg lık Ventura ların Nova ların yanında pek bir gideri yok. Bu arada temiz toplu amerikan almak isteyen bana özelden ulaşsın bir arkadaşım yeni topladığı 74 Camaro sunu satıyor Firebird almak için...
Valla maşallah gerçekten büyük fedakarlık gerektiriyor maddi ve manevi. :) Kolay gelsin. Maşallah.
Doğrudur ozmn kesin bir bilgim yok bu konuda , sadece internetten okuduklarım kadarıyla biliyorum. Şimdilik yeterli olur bana ilerde setup hazırlarken bunu gözönünde bulundurum teşekkürler...
Araç sanırım kemal beyin eski aracıydı bir arkadaşım ilgileniyordu size kısmet olmuş aracın kıymetini bilip bu kadar severek uğraşmanız çok güzel başlığı yeni gördüm gayet keyifli gidiyor iç izalasyon kalınlığına dikkat edin montaj esnasında kalınlık sıkıntı yaratabiliyor. Daha sonra yerine oturmayan parçalar oturtulmaya çalışırken kırılan kırılınca keyif kaçıran olaylar yaşamamanız dileğimle herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardımcı olurum ..