Allah utandırmasın Murat, büyük bir emek ve azim var ortada :icon_tup: Sabırsızlıkla bekliyoruz biz de bitmiş halini :)
Printable View
Allah utandırmasın Murat, büyük bir emek ve azim var ortada :icon_tup: Sabırsızlıkla bekliyoruz biz de bitmiş halini :)
çok iyi yaa maşallah..
bugünki rüyamda böylelikle belirlendi :)
sitede en çok şikayetçi olduğum konuydu klasik araçların oldukça azlığı bu konu çölde vaha gibi geldi :D
araç çok güzel kırmızı da oldukça yakışacaktır. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. emeğinize sağlık..
super gidiyor mutlu son a az kalmis :D
Evet çok az kaldı , bende sabırsızlıkla bekliyorum herşeyin takılıp boyanmasını...
masallah..
hayallerdeki bir proje.
iyi emek var arabada ciddi uğraşılmış maşallah bukadar emeğe eziyete değicek doğrusu güle güle kullanın mükemmel olmuş
böyle sabırlı insanları görünce insanlığımdan utanıyorum :D
merakla bekliyorum son halini :)
oyy masallah ya.. Amerıkan zaten baslı basına olay..
emege de saygı.. ıns umdugunz dan bıle guzel cıkar..
masallah..
MAŞALLAH urkutucu makina kazasız belasın çok guzel duruyo valla ne yalan sölıyım bnmde olsun isterım o motor sesi yeter ...
plakası gibi CUK olucak, merakla takipdeyiz ;)
valla sanırım 1.5 saattir 19 sayfayı tek tek okudum ... amaannn ne vakit geçmiş :D kitap okur gibi hani bi sonraki sayfada ne olcak , katil kim .. acaba uşakmı diye diye buraya geldim .. ama sonucu göremedim :) inşallah çıkınca ağız tadıyla binmek nasip olur ...
renk olarak doğru seçim yapmıssınız allah utandırmasın
renk nokta atışı olmuş Allah utandırmasın
emeğine sağlık kazasız belasız...
konuyu en başından beri okudum fenaa bir araç ortaya çıkıcak belli, az kalmış. sabrınızdan ötürü tebrik ederim, inşallah keyifle binersiniz nazar değmesin inşallah.
Konuyu ufak bir güncelleyelim , motor şanzıman oturtuldu , fren ve benzin hatları tamamen yenilendi. Cumartesi günü marş bastık. Bugun ufak tefek ayarlar ve ayrıntılarda bitirldikten sonra yarın sabah boyaya girmek için hazır. En geç cumartesi günü döşemecide olur diye düşünüyoruz. Geçen hafta perşembe günüde bütün döşemeleri döşemeciye bırkatım , deriyi seçtim. Cumartesi deriler gelmişti bugunde kaplamaya başladılar. ONlarda hazır bir şekilde bekliyor olacak bizi. Arabanın döşemecide 5-6 günlük bir işi var içine izolasyon falan yapılacak extradan ***** headerslar çok ısı yaratıyor. ONdan sonra plaka işlemleri için çalışmalara başlicaz. Nihayet tünelin sonunu görüyoruz çok az bir işimiz kaldı...
http://img401.imageshack.us/img401/2307/img0559l.jpg
Murat sabrına hayran kaldım kardeşim. :icon_tup: Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.
Çok istediğim bir araç ama ben bu kadar zaman dayanamam beklemeye :)
07.12.2010-... az buz zaman değil :) Aracın karşısına geçip"artık benimsin" dedikten sonra hiçbir sorun çıkmaz umarım. Sıkıntısız bol kmlere