hayırlı olsun american ruyası her gencin hayali sanırım :)
Printable View
hayırlı olsun american ruyası her gencin hayali sanırım :)
Hayırlı olsun cok güzel bir durusu var maşallah işleri bitince nasıl olur kimbilir...
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
hayırlı olsun çok güzel araç..
maşşallah kazasız belasız
Amerikanlardan her ne kadar nefret etsemde bu camarolarin hastasiyim...
Allah kaza bela vermesin..Projende basarilar..
hayırlı uğurlu olsun
eminim en az senin kadar sevinmiştir hakanım da:D
benim de defender sonrası hedefim bir amerikan toplamak... güzel olur inşallah
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın umarım
epeyce aradın, maşallah içine sinen güzel bi makina bulmuşsun :) hayırlı olsun ..:icon_tup:
murat hayırlı olsun..uğradınmı mehmete? çok sevindim senin adına..o söylediğin ataşehir tarafındaki araç bu sanırım.. güzel günlerde kullan :)
Kışın kaporta yaptırmak bana biraz mantıksız geldi daha iyi kuruması ve yapılan işin ömrü açısından.
Bence silindir ve egsoz sistemini yaptırıp kışı güneşli h.sonları binerek geçir ve ilkbaharda bu işe start ver.
Maşallah çok güzel Hakan'dan sesi bildiğim için şuan neler hissettiğini az çok tahmin ediyorum :) Plakada çok güzel denk gelmiş :D
maşallah..
koray zaten bunun kaporta işi marta nisana anca biter o zamanada havalar ısınır.. :D
hayırlı olsun.şimdiden kolay gelsin allah kolaylık versin
harika ya maşallah allah ağız tadıyla binmek nasip etsin :)
hayırlı olsun, gule gule kullanın, kazasız belasız...
maşalah kazasız belasız çok güzelmiş...
Hayirli olsun, Allah Kaza Bela Vermesin.. MaşAllah.. ;)
Maşallah. Çoğu arkadaş gibi benim de çocukluk hayallerimden biri olan bir araç. sanırım aracın en az maliyetli kısmı ilk satın alması ama özel değilse ne kadara malolduğunu özel mesaj olarak atarsanız sevinirim. Bi kaç yıla kadar ben de böyle bir maceraya girmeye hevesliyim de. Kazasız belasız binersiniz inşallah.
Maliyeti tabiki az bulunduğu için artık biraz fazla , eğer sizinde böyel bir işe girmek gibi bir niyetiniz varsa araştırmalara şimdiden başlasanız iyi edersiniz. Çünkü toplanmaya değicek araç sayısı git gide azalıyor. Piyasadaki çoğu araç çürümüş bitmiş durumda çürük olmayanlarda uçuk paralara satılıyor.
hadi hayırlı olsn erdin muradına :D
masallahhhh
bu nasıl bir alet böyle ya yaşamaya değer
Harika görünüyor :)
maşallah amerikanın keyfi bi başka ya :)
vallahi çok sevindim :) arabaları bir araya getirelim en kısa zmanda :D
Evet elimizi çabuk tutsak iyi olur :) Ustalarla konuştum 10dk. önce randevu vericekler bana ve araba sökülmeye başlanacak. Benim araba gitse bile ben şahsı olarak senin arabanla yan yana gelmek istiyorum bitmiş bir 74 nasıl oluyor görmek açısından. Giderken CUK hariç hiç bir amerikana binemedim daha :)
ozman en kısa zmanda görüşmemiz lazım havalar bozmadan :D ne tarafta oturuyorsun ?
ben esentepede oturuyorum zincirli kuyuya yakın ama genelde anadolu yakasına geçiyorum bu pazar kardeşim askere gidiyor bu pazarı atlattıktan sonra ne zaman olursa görüşebiliriz :)
Mükemmel ozmn :D
Yeni bir aşk başladı ,hadi hayırlısı olsun güzel günlerde temiz temiz kullanın.
adamın ocağına incir agacı diker valla :D benzinde olmuş 3.87 amanın :D hayırlı uğurlu olsun maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
maşallah kazasız belasız.kullanınca kendini bi başka hissettirir.hele o motor sesi:)
hayırlı uğurlu olsun valla çok güzel araç bu american lar şu hayatta istediğim iki şeyden biri bir v8 sahibi olmak bide pre kasa tospam olsun yeter :D
muhteşem bir klasik kazasız belasız kullanın sesi çok tatlıdır bunların
maşallah......
Maşallah amerikanın tadı hiç bişede yok gerçekten
Hayırlı olsun,renk değiştirmeyi düsünüyor musun kardesim?
Ya amerikanda sesiyle falan süperde yakıt olayı olmasa :(
Maşallah zaten restorasyon geçirmiş bence boyası şimdilik idare der :)
Hayirli olsun tekrar. Allah kazasiz,belasiz,cezasiz kullanmayi nasip etsin..
fena duruyor maşallah:icon_tup: