Drift yarışında görmüştüm eğer hafızam beni yanıltmıyorsa, en çok ilgimi çeken araçlardan biri olmuştu o gün otoparkta.. Tertemiz, pırıl pırıl.. Kazasız belasız, çok şık duruyo bu alman :)
Printable View
Drift yarışında görmüştüm eğer hafızam beni yanıltmıyorsa, en çok ilgimi çeken araçlardan biri olmuştu o gün otoparkta.. Tertemiz, pırıl pırıl.. Kazasız belasız, çok şık duruyo bu alman :)
bana bitane daha w115 aldıracaksınız :D özledim keratayı :)
harika maşşallah kazasız belasız...
Çok yakıyormuş yahu ne vardı ki motorda :D geçen 230.4'ü 3 bine alıyordum 76 model..
maşşallah nokta olmuş vallhi :) merso speck :)
Otomatikler 3 ileri sanziman valla benim arabayi gurbuzden aldigimdan beri tup ustunde duruyo 50 tl ye 120 km gidio arac siz hesap edin :D manuellerde yakit duser ama imkan varsa 230.6 alin derim onun sesi ve keyfi apayri.
Kardesim valla 120 km yi yi biraz gectimmi teklemeye baslio hemen benzine geciorm :D yapcak bsi yok filtreden cok hava aliyo o yuzden iciiyo masallah :D Zaten ne yagmurda cikarttigim var ne hafta ici arada bi gunesi gordummu bi istanbul turu ondan sonra tekrar uykuya daliyo kerata :D O yaktiginin 100 kati daha fazla keyf veriyo :)
Masallah kardesim, Allah cifte zenith karburatorunun senkronizasyonuna zeval vermesin:)