sağolasınız...teşekkürler...
teşekkürler sağolasınız....
iki hb bir sedan olmuyordu biliyorsun....açıktan koyuya renk sırasına giricez gayrı üçümüz...sağolasın selçuk....iyi günlerde hep birlikte inşallah...
Printable View
sağolasınız...teşekkürler...
teşekkürler sağolasınız....
iki hb bir sedan olmuyordu biliyorsun....açıktan koyuya renk sırasına giricez gayrı üçümüz...sağolasın selçuk....iyi günlerde hep birlikte inşallah...
abı bunu yapma ya Bu baska bısey masallah :)
abi hayırlı olsun guzel gunlerde kullan
maşlah malşalah maşlah 41 kere maşllah ::)
abicim kazasız belasız bütün stock vti'ları topladık izmire :) kazasız belasız binmek nasip olsun abi
güle güle kullan abi, plakanda hayırlı olsun.
Hayırlı Olsun Allah Nazarlardan Saklasın Masallah :)
sağolun çok teşekkürler....
evet aramızda paslaşıyoruz böyle...hatta fatih bir kaç ay sonra geri isteyebilir arabasını :))))
evet kerem bizim fatihin arabası....teşekkürler....senin 1.4 le aynımı bunların rengi ?
çok teşekkür ederim...sağolun varolun...
yaptım jumbocum....uzaktan bu etkiyi yaptıysa yakından çok sarsıcak söyliyeyim :))))
sağolasın çok teşekkür ederim...hep birlikte inşallah...
teşekkürler.....sağolun...
sağolun çok teşekkür ederim....
:) teşekkürler....
evet türkiyenin en temiz arabaları toplandı izmire :)))))) ...senin balıkesirlininde arkasından koşmuşluğum var biliyorsun :)
evet memetim....aldık plakamızıda bu gün...artık 35 oldu :))))))))
Istanbul'dayken inceleme firsatim olmustu cok ilgimi cekmisti orijinalligiyle :) Hayirli olsun gule gule kullanin
79,000?:Dmaşallah kazasız belasız
maşallah, kazasız belasız güle güle kullan
kazazıs belasız masallah ozdın abıı...
Temız vtı lar ızmırdeee toplanıcak ınsallahh
maşallah çok diri ve güzel görünüyo.
kazasız belasız...
hayırlı olsun oralara gittiğine değmiş bence araca sahibi gerçekten iyi bakmış maşallah.
ok gibi ok maşallah
maşallah...
Hayırlı olsun tekrardan Abicim. Biraz tadını çıkar, sonra yine sağlam bir ayar bekliyoruz senden :)
Ben de istiyom :Deli: Kazasız belasız abim http://i1012.hizliresim.com/2010/12/14/1622.jpg