Damacanalar iyi çıkmış.. :D Maşallah
Printable View
Damacanalar iyi çıkmış.. :D Maşallah
maşallah okan süper olmuş beyaza ne yapsan gidiyorr..şu eski discodaki fotoları varsa onlarıda at bi göriyim
kazasız belasız krdşim...
Maşallah Okan...beğendiğim 106 lardan biri Allah kaza bela vermesin kardeşim...
kardeşim maşallah allah kaza bela vermsn sade olsa daha güzel olurdu :icon_tup:
Maşallah okan sade ve şık. :icon_tup:
maşallah.......................
maşallah okan kazasız belasız kardeşim.sadelikten şaşma en güzeli böylesi
Maşallah olması gerektiği gibi kazasız belasız...:icon_tup:
masallahhhhh allah kaza bela vermesin.
okan depe specc maşallahh kardeşimm begendmm :)
Maşallah çok güzel görünüyor. Lip'i de aynalar ile aynı kaplasanız çok farklı olabilir.
Maşallah çok sevimli kazasız belasız.
Maşallah yawrum.
maş.guzel ıs yerıme yakın yıkamanız onunden gecıyorum her gun kısmet olursa bı gun ugrarım yanınıza.
BİRKAN:maşalllah güzel olmuş araç okanım:)
maşallahhh
teşekkurler yorumlar ıcvın sağolun arkadaslar elımızden geldıgınce zevkımıze katarak bıseyler yapmaya calısıyoruz bakalım lıpı de aynı kaplama ılabılır ama kafamda farklı bı proje var onu denıcem once
massallah AC 106 mıza :)
Massallah okan
Maşallah çok güzel
fakat ben jantları begenmedim
106 ya 306 gti jantı herzaman en sevdigim görüntüdür
Bunun yanına tatlı bir video gider :)
masallah makına cok guzel
Maaşallah Bro Güle Güle Kirlet :)
bence de beyaz da kesınlıkle cc jantı sıyahta yada dıger renklerde kesınlıkle 306 jantı
maşallah , kazasız belasız
Maşallah okanım :) Araba ben burda yım diyen 106 gtı lardan..Kazasız belasız..Araçlarımıza :)
maşallah kazasız belesız
kazasız belasız maşallah çok şık . .yalnız şahsi fikrim lipide kaplasanız çok şık durucağına zannetmiyorum böyle tadında olmuş :)
maşşallah.. inci gibi olmuş kerata ;)
bosta redlıne yapım mı vıdeo da ???:D::D:D:D:D:D
bu arada lıpı kaplamıcam farklı planlarım var bakalım
okanım allah kaza bela vermesın aracı çok şık yapmışsın çok cici olmuş emeğine sağlık,bu arada bende bu aralar lip düşünüyorum cupramı lagunamı kararsız kaldım doğuş otoyu aradım cupranın fiyatını aldım ama yıllardır içimdede laguna var çok kararsızım yaa şimdi senin arabandada cuprayı görünce iice kafam karıştı..bu arada sen nerden aldın lipi+fiyat?
göki zd den aldım 60 tl ye aldım bence kesınlıkle cupra lpı tak ben cok lıp taktım denedım ama bu kadar yı duranı yoktu bence bu en ıyısı
yaa sıfırının fiyatıda cok uygun aslında bunun sıfırının parasına lagunanın ikinci elini zor alıyorsun doğuş 80 lira kdv dahil dedi..ama bunlarında malzemesi sert oldugundan hiç esneme payı yok ufaktan bi yere taksan tamponu komple oynatır yerınden yada civata yerlerini koparır,ne bilim yaa kafam karıştı siparişini verecem o yüzden veremıyorum 15 gündür :S
kanka sole solım sana laguna lıpı kadar yere yakın deıl ve emın ol surtmen ıcın tamponu da surtmen gereklı yere ya da dımdık bı rampadan ınmen lasım bılıosun benım aracın basıklıgını
Harikaaaaa,Maşallah....
yaa benım arabada çok basık ölçmüştük bizdeyken bi ara yarım cm yoktu aralarında senınkıyle ama bende istiyorumki arabanın tamponunu önden dolduracak bişey olsun cupra sankı bıraz emanet gibi duruyor çok yukarda gibi bakayım bu aralar çok temız bi laguna bulursam alırım yoksa sıfır cupra..lagunanın sıfırı 250 civarımı ya öyle duymuştum sankı?