olurmu acaba olmami ben verim sana listeyi sponsor olcaksan girtlak yapmasini bizde bilyoz :rolleyes: simdilik yeterr
Printable View
gorkem arkadasımde 2004 cıvıc sedanını turboladı basınc ayarı yapılmamıstı gercı 0,1 psı de ayar ıcın tutulyordu yapılan ısleme gore sonuc ne bılım ole aman aman yurumuyordu.0,5 cıktıktan sonra gormedım
ardacım eLLerine sağLık cekımler süper..
eyvallah abi
Internal stock dimi? Piston fln yapmadınız ?
yok hayır motor içine girmeden..
arda resimler icin sagol kardesim bu arada keske 1.6 turbo sinifinda kalksaydim ordaki araclar gidisinde pek canlilik göremedim benim 18 jantlarimla 2ve 3vitesim turbo geldimi sarmaya basliyoo kismet degilmis gerci aracimi üzmeye hic niyetim yok ;) ona bebegim gibi bakyom
görkemin arabasıda sağlam gidiyo 1.6 2004 model sedan vtec oda zorlayabilir seni dostum
gercı ben içinde yattığımda oLdu ama:D
rolling 306 gti &honda sport cazim tazee bu aksam cekilmiss ;) http://www.youtube.com/watch?v=1WvRjqpki_g iyi seyirlerr
MAşallah Allah utandırmasın
maşallah gayet başarılı
hahahaha yunusa boy boy hatta by by:)
ah yunus ah :D
-Maşallah ..
jantlar cok yakısmıs arabaya sıkır sıkır parlıyor MASALLAH MASALLAH kazasız belasız kullan kardesım
sagol yusuf abii
valla arabadan çok ıntercoolere baktım:Darabadan daha ıyı gorunuyodu :Dresm olsa arabayada baksak:D:D
Öncelikle merhaba
Turbolama işlemi aynı aracın otomatik versiyonuna yapılmış olsaydı bir şanzıman konusunda bir problem çıkar mıydı?
Maşallah kazasız belasız kullanın
hee gördüm geçen gün bizim bmwyle gelmiştim gökmen abiye orda duruodu maşallah sorunsuz binmeniz dileğiyle
:icon_tup:sagol
Masallah :)
maşallah iyi yürüyor sınıfında ben görddüm
sagol murat abi:icon_tup: