ben seviyemi düşürdüm aslında neyse
pm falan atmam kaç kez dicem sana üyelerimiz kısmındada yapmıştın hatırlıyorsan
Printable View
neyse aklınca ta.ak geçip kapanış cümlesini yumuşak geçmişsin onun için bişi demeyeceğim
Kendimizden büyüklere hitap konusu çok yanlış geldi gözüme o yüzden arabaya pek bir şey yazmayacagım..
güzel olmuş kazasız belasız
hayırdır ne olmuş burda ya :S forumda hit kişiler bel altı bel üstü istedikleri postu yazıo kimsenin gıkı çıkmıo,alalade biri(kimine göre,bize görede değerli biri) bir arkadaşı ile makara yapıo ortam gerilio nedir yani bu!
bu sitede arkadaşıyla şakalaşmak yasak heralde insanların:) konu mahfoldu bari su mesajları görevli biri silsede arabaya yorum yapsak
moderatöre bildir tuşunu kullanmama gerek yok,herhangi bir üye moderatöründe okuduğu konularda beldan aşağı belden yukarı kaldırıp indirebilio bu yıllardır böle kimsede sesini çıkarmıo,yöneticinin eyvallah dediği şeye ben neden kış diyim.harun a ters yapmışsınız da hep mesajların bu yönde falan gibilerinde post sayısı çocugun doğru düzgün forumda bişey yazmadığını gösterio sadece eşine dostuna yazıo makara yapıolar falan filan.
bence ayrımcılık yapılmamalı techturkey popüler üyeler ile normal üyeler arasında,bu sitenin ilk kurulduğu zamanlarda öleydi
ya eser başlatma ayrımcılığına :D
kanka makara yapılır insanlarda buna müsade eder ama senna nın yaptığı alıntılara bi baksana Allah aşkına nasıl postlar onlar ya :)
tech'de cok fazla bişey yazmam coook canım sıkılıcak anca öyle konuda açmam sadece girer bakar cıkarım sadece 40 yılda 1 kere yazınca aynı olayla olunca insanın canı sıkılıyor... neyin kafasını yaşıyorsunuz
biz kafa yapıcı şeyleri bırakalı uzun zaman oldu be abi =) :icon_tup:
araca maşallah...
:) isim vermeye gerek yok ama kabul et bunu,bu istem dışı yada isteyerek de olsa yapılıo,ben çok post gördüm arkalı önlü altında da yönetici mesajı olan geyik dönen.ama yönetimde haklı bire bir tanıdğı kişinin amacının kötü olmadığını makara yaptığını özünde iyi biri olduğunu vs ama bu çocugu bu çocukları bire bir tanımadıkları için art niyet arıolar ;)
ayrımcılık falan yok
moderatöre bildir tuşunu kullanmazsan buradaki modlar tek tek konularda gezip mesaj ayıklayamıyor maalesef tek tek konu gezemiyoruz gözden kaçan elbet oluyordur
kimseye ters yaptığımız yok madem bu forumda yazıyor kurallarıda biliyordur üye olurken okuyabilirsiniz
ayrımcılık odlğuğuna inanıyorsan girmemekte serbestsin kimseyi biz zorla tutmuyoruz burda herkes serbest, giriyorsada kurallara uymak zorunda bu kadar basit ayrımcılık vs olduğunu düşünen foruma girmemekte serbest
Maşallah kankacım.
banane kim ne yazarsa yazar,ben rahatsız olmam,sonuçta burdaki insanların % 80 i eşimiz dostumuz ben neden arkadaşımı durduk yerde şikayet edeyim,ki alıntı yaptığın postta da yazıo yöneticide o konuda oluyor oda makara geyik yapıor die!
ayrıca seviyeli bir şekilde tartışıoruz,neden istersen girme falan gibi ters yapıosunki hani burası seviyeli bir forumdu
işte seviyeyi korumaya çalışıyoruz sen ters yapıyorsun diyorsun baktığımız nokta farklı
evet kimseyi zorla tutmuyoruz burda ne varki bunu demek herkes girmekte serbest kimseye sen gel sel gelme demiyoruz ama burada yazanda bazı kurallara uymazsa seviye korunmaz
sana şikayet et diyen olmadı sen onu şikayet olarak algılıyorsan ayrı, ben uygunsuz durum olarak algılayıp forumda yeri olmadığını düşünerek kaldırırım, buraya sadece sen girmiyorsun kız kardeşi olan vardır, eşi dostu olan vardır herkese göre düşünmek gerekir
güncel.........
Adam Arkadaşlarıyla Şakalaşmış Bunun Burasında Ne Var Anlamadım Ne İçiyosanız Bizede İçirin :D
Allah Esirgesiz On Numara Duruyor. M///Uno :D
aga yinemi atraksiyon :D
Maşallah..Bu arada bnim yorumum arbayaydı konu gerilmiş biraz ama..
Döşemeleri merak ettim :) resim varsa ekleyebilirmisiniz?
Masallah , Kazasız Belasız :icon_tup:
maşşalhı var abıcm..
kazasız belasız =)
içi böyle aracımın =)
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/24/5283.jpg
buda dışından son fotografı =)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7758160_n.jpg
maliyeti ne oldu koltukların
jantlar yakışmış
düşünürüm yaptırmayı da param olunca:D
orta kısımdba kullanılan malzeme ne tam olarak,alcantra benziyor ama?
Maşallah jantlar yakışmış kazasız belasız :)